Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

She-Hulk zastupuje Leap-Froga, který se zranil v důsledku závady na svém zakázkovém superobleku. (Disney+)

Recenze (49)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daredevil tomu pomohl, ale má to stále jedno velké ale. Je bláhové si myslet, že zachrání celý seriál. Vzít verzi z Netflixu a narvat tu stejnou postavu a stejného herce do úplně jiného žánru moc nefunguje. Matt působil v některých scénách naprosto směšně a naprosto nedaredevilsky. Zatímco Netflix se soustředil na vypracovanou bojovou choreografii se střídmým střihem, tady se Myšák opět vyšvihl. Nepřehledná akce ve tmě, hnusné CGI Daredevila s plno jeho akrobatických kousků a ještě k tomu zběsilý střih. Odpusťte, je to ale humus. I tak to ale patří k nejlepším (což není pochvala) epizodám celého seriálu. ()

Hellierer odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Au! Kdyby se jednalo o nějaké What If?, proč ne. Ačkoliv to vizuálně bolí, boření čtvrté stěny je krkolomné a celkově trochu chybí chytlavost. Ale jelikož se jedná o oficiální kánon a pravděpodobně i hlavní vesmír, nejsem schopen přejít způsob, jakým bylo naloženo s Daredevilem. Charlie Cox je zjevně neskonale rád, že se k tomuto hrdinovi může vrátit (a my také), ale po tomto vystoupení se ještě více bojím o jeho plnokrevný návrat a případné vykleštění. Prostě pardon, ale ne! ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Epizody většinou nekomentuju ale tady je to asi potřeba. Vážně bych chtěl tomuto dílu dát víc. Charlie Cox je zpět v roli která mu sedne a každá scéna ve které se objeví je rázem lepší neboť tam působí jako skutečná postava ne jen špatně napsaná figurka. To je ale tak vše, protože zbytek je to samé, co postupně bublalo pod povrchem předešlých sedm epizod. A po dvaceti minutách to už ani Daredevil prostě nezachrání. Ne v momentě, kdy i jeho existenci v rámci seriálu zredukují tvůrci na pár rádoby humorných replik předtím, než nasadí uspěchaný tease na finále. Tohle prostě jde úplně mimo mě a tak nějak nechápu, co vlastně tenhle seriál má být. A nebo jsem už na to starý. Pravděpodobně obojí. ()

kesty 

všechny recenze uživatele

v sekunde, ked Jen na Matta povedala do kamery "who's the asshole?" (rly, slepého urážať je funny?) som vedel, že tento seriál už nič nezachráni :( tri hviezdy za Matta a prvé dva podarené jokes z celého seriálu ("am I wearing pants?" + "ketchup and mustard suit"), ale aj to sa musím extrémne premáhať. ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná epizoda. Parádně odlehčený Daredevil, (Při každém jeho zahihňání se nejde hiňat taky.), který je očividně stále tou stejnou postavou ze svého seriálu, která si zde zkrátka užívá tu chvilku odlehčenosti, která Jen obklopuje. Závěr epizody skvělý. Vzhledem k tomu, že znám ženy, kterým se tohle stalo, it hits home for me. Love it! Love it! Love it! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama