Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prima a Kapka naděje spouští vlnu naděje, povzbuzení a zábavu s reálnou pomocí! (TV Prima)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když už se to včera „omylem“ objevilo v TV, tak jsem se mrkl na fňukání Vendulky, jak potřebují peníze pro nemocnice a všechny ty potřebné – což bych samozřejmě rád schvaloval a možná i přispěl, jen kdybych věděl, kolik z toho skutečně poputuje potřebným a za kolik si ona se svým starým a děckem zase zajede na dovolenou. Navíc si nešlo nevšimnout, že „Playback“ tu hrál rovněž velmi důležitou roli. Takže jsem si více užíval mluvenou vsuvku, u které jsem se alespoň zasmál, navíc průměrné ohodnocení už nemůžu dát jen z toho důvodu, že tam zase oxidoval všudypřítomný Bouček, na kterého jsem poslední dobou už stejně alergický jako na Mareše… ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, hudebně fajn, ale ty kecy některý, všichni chytří jak rádio... a hlavně že každý ví, kde je pravda 😃 A prý že zábava 😃🤣😜👏🤔😟 Nejlepší a nejvtipnější byl Jirka Lábus 👍😁 Ten totiž jako jediný pochopil, co teď lidé nejvíce od TV potřebují uvolnění, smích, radost, lehkost, pobavit se, humor léčí. Mediální každodenní masáže, lží a keců má každý dost a svých starostí ještě více! Kdybyste raději udělali pořádnou zábavnou show jen písničky a scénky. Ale to už dneska nikdo neumí, že? A taky inteligentní humor ne laciný, ubohý humor! ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Klidně tomu dám odpad předem, protože a) je to zas další Ein Kessel Buntes, což Prima prostě nikdy neuměla a umět nebude a kvalita se od dob NDR fakt nezměnila a b) jak něco moderuje Bouček, je 100% jistota, že to bude stát za hovno. ()

Reklama

Reklama