Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Světová kontrolorka a ředitel nespouštějí oči z nového návštěvníka a Bernard zjistí o Johnovi překvapivou věc. Lenině se nedaří splynout znova s davem. (Netflix)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát sa, naopak, celá epizóda odohráva v Novom Londýne. Pôsobí to síce trochu ako zameniteľná seriálová utópia, ale dej sa rúti vpred od začiatku do konca a hlavnou postavou už nie je teenager, tak to aspoň nepôsobí ako generický young adult. Máme tu dokonca aj jeden zásadný zvrat, ktorý vyústi v tragédiu. Tá je asi najslabšie nakrúteným momentom doterajšieho priebehu. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl. John vysedává u své matky, a není ochoten se přidat do novolondýnské společnosti. Na cestě ho sice provází Bernard, Divoch mu ale zrovna dvakrát nevěří, a už vůbec není ochoten přijmout OR (optické rozhraní, jako mají ostatní) či Somu na uklidnění rozbouřených emocí. Proto uteče pryč. Cestou narazí na nám známého Epsilona, s nímž si porozumí. Ředitel Nového Londýna je mu už ale v patách. Později se dozvídáme šokující novinku: je jeho otcem. Toho John po chvíli zabije schozením ze skály, když se ho pokouší zbavit. Náš Divoch je totiž zřejmě Alfou Super, ještě výše než Alfou Plus. Po dlouhém domlouvání se ale nakonec John podřizuje, zejména díky Bernardovi, jenž pracuje s kontolorkou Nového Londýna, nejvyšší bytostí na světě. Ta se obává nástupu chaosu. Leninš se stýská po světě Divochů, a přeje si vidět Johna. Nakonec ale skončí u svého starého přítele, s nímž se rozhodne pokračovat v monogamním svazku (...). 55 procent. Tento díl mi moc nesedl, zřejmě kvůli tichým psychologickým scénám a přílišném roztahování poměrně navíc přidaného děje. ()

Reklama

Reklama