foto

Craig Zisk

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Učitelka angličtiny
2012 The Unprofessional (TV film)
2004 Beck and Call (TV film)
2002 Nesvatý Mikuláš (TV film)

TV seriály

2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Attention to Detail (S01E06)
Timeless (TV seriál)
The Lost Generation (S01E14)
Ničemové (TV seriál)
Leslie (E06)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Fury (S01E04)
2016 Preacher (TV seriál)
Monster Swamp (S01E04)
The Exorcist (TV seriál)
Chapter Four: The Moveable Feast (S01E04)
Agent Carter (TV seriál)
Life of the Party (S02E06)
The Atomic Job (S02E05)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Vězeň (S02E05)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Cereal Killer (E06)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Kali (S02E09)
Kingdom (TV seriál)
Simulations (S02E02)
New Money (S02E01)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Windbreaker City (S02E15)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Full Boyle (S01E17)
Pontiac Bandit (S01E12)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Sal's Pizza (S01E09)
The Tagger (S01E02)
Full Circle (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Pokračování (S02E12)
2012 Hodinový manžel (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Santa (S02E11)
Shameless (TV seriál)
I'll Light a Candle for You Every Day (S02E03)
2011 Tara a její svět (TV seriál)
The Good Parts (S03E12)
Crunchy Ice (S03E11)
Chicken 'n' Corn (S03E08)
další epizody (6)
2010 Ve znamení raka (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
From This Day Forward (S02E12)
To Have and to Hold (S02E11)
Trouble Junction (S02E02)
další epizody (4)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Bublinky (S01E06)
Slepičí polévka (S01E03)
Sladidlo (S01E02)
2008 Tráva (TV seriál)
If You Work for a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working? (S04E13)
Head Cheese (S04E11)
Little Boats (S04E09)
další epizody (6)
2007 Tráva (TV seriál)
Go (S03E15)
Roy Till Called (S03E10)
The Two Mrs. Scottsons (S03E08)
další epizody (6)
2006 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl se zase žení (S02E05)
Jak Earl neplatil daně (S01E17)
Tráva (TV seriál)
Pittsburgh (S02E12)
Ano. Jako rajče (S02E11)
Na míli hluboko, na stopu široko (S02E10)
další epizody (7)
2005 Closer (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Lízátko (S01E03)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
LAX (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
Muffin Buffalo (E06)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Megan O'Harová (S01E06)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Birds of Prey (TV seriál)
Breaking News (TV seriál)
Hidden Hills (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Tick, The (TV seriál)
2000 Secret Agent Man (TV seriál)
1999 Oh, Grow Up (TV seriál)
Payne (TV seriál)
Popular (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Shasta McNasty (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
For Your Love (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace