Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Upoutávka k filmu naznačovala, že půjde o hodně ujetou záležitost, která by ale mohla být dost humorná, a to bez nároku na další kvality. Bohužel si Netflix udělal další sračkový zářez (kdo tam ty magory platí?). Největší chybu vidím v obsazení Lauren Lapkus, která byla vším nepříjemná nejen hlavní postavě, ale především mě, divákovi. Myslím, že obsazení známou herkou z áčkových komedií by dopadlo lépe. A potom samozřejmě zpracování filmu samotného. Nejhorší ale je, že po filmu jsem si neřekl - byla to krávovina , a šel dál. Ještě dlouho po tom jsem měl dost nepříjemný pocit. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

CÉČKOVÁ KOMEDIE která do roku 2020 už nepatří. Čas Sandlerovkám snad už odzvonil, tak proč tento počin? Kdy to Adam pochopí, že on a jeho společnost vyrábí jen pro konzumenty po lobotomii? Spade v paruce celovečerák neutáhne. Přesto první třetina filmu jakžtakž funguje. Humor šokující ale ne fekální. Jenže pak se začne vařit scénář na nepochopitelném ději jako je hypnóza, náhlá trojka se spořádanou Ex nebo šilhavý přítel MILF zlodušky. Poté přijde jedno klišé za druhým a Rob Schneider... Co nechcete víc? 2,5* ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nene, ani nevím, proč jsem to po pár minutách nevypl. D. Spade je sympaťák, ale s ním jsou ty komedie 50-50. Buď to bude sračka nebo prima pohoda. Tohle bohužel sedlo do té první varianty. Lauren Lapkus mi extra nevadí. V TBBT má super roli. Bohužel jde po hlavě do všeho a tady mi to nesedlo.. Trapné, nechutné, nevtipné. Pár povedených momentek, ale spíše ne-e. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Ale jo, stálo to za to. Druhá polovina už je sice slabší ale ten začátek byl boží (jedna hláška za druhou). Ústřední duo je super a ostatní se taky celkem snaží. I když Missy to už občas přehání. Je to taková ta debilní komedie, u které ale nevadí že je debilní. Co víc čekat od produkce Happy Madison. Lepší průměr. 6/10. ()

Argondia 

všechny recenze uživatele

Oddychová kravinka s ujetým až trochu dementním humorem a to mám ráda. Lauren Lapkus byla skvělá, znala jsem jí z "Orange is the new black" a z "The Big Bang Theory" a už tehdy jsem si jí oblíbila, má obrovskou jiskru a výraz u kterého čekám, že každou chvíli vyprskne smíchy. Byl to jeden z těch večerů, kdy jsem opravdu potřebovala vypnout a smát se a to se mi u tohoto filmu podařilo dokonale. Baví mě ten spolek úchylů okolo Roba Schneidera a sprostá písnička od jeho dcery tomu dodala ještě větší šťávu. Na odreagování dokonalá volba! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama