Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Cestující a posádka na palubě uneseného nočního letu se snaží předehnat slunce, zatímco svět pod nimi se utápí v chaosu způsobeném tajemnou vesmírnou událostí. (Netflix)

Recenze (50)

choze 

všechny recenze uživatele

Mysteriózně-katastrofický thriller se skvělým námětem, který připomene Kingovy Časožrouty, bohužel jen lehce nadprůměrně napsaným a natočeným. Nabídne hlavně atmosféru nekonečného nočního letu do neznáma, pár ucházejících zvratů a fajn herce, ale postavy a dialogy nic moc. Škoda, mohla z toho být mysteriózní klasika, takhle je to jen příjemná spotřební záležitost. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Veľmi fajn, ale zázrak to nie je. Taký mix Lost a Langolierov od Kinga. Kladne hodnotím rozumný počet epizód a ich minutáž, vďaka čomu celý seriál disponuje svižným tempom, ktoré rýchlo a príjemne ubieha. Plusom je i typovo presný kasting. Postavy sú spracované dobre a uveriteľne, ale je pravdou, že práve v tom, že jednajú realisticky, vidím aj menší problém a to je ten, že len málokto je tu vyložene dobrý/zlý a ak si niekoho obľúbite, spravidla v druhej scéne urobí niečo uveriteľné, ale zároveň odsúdeniahodné. Čiže nie je príliš komu fandiť, čo je „trochu“ problém. ()

Reklama

nemer 

všechny recenze uživatele

Má to atmosféru a jako kulisa ke cvičení mi seriál skvěle posloužil. Postavy nejsou tak hrozné, jak zaznívá v řadě komentářů. Jen to nejsou klasické hollywoodské krasavice a hezouni, ale to u tohoto béčkového žánru vůbec nevadí, navíc právě z tohoto důvodu protagonisté působí realističtěji. Je vidět, jak jsou lidi Hollywoodem zblblí. V ČR na ulici potkáte občas mnohem horší zjevy. Tři a půl * ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Úplne ako poznamenal filmový kritik z LA ktorý ma pomerne rýchlo dobehol, bolo to fakt iba podpriemerne a nápad bol nevyužitý. Fanúšikov to asi určite má, keďže sa to blíži ku 70%, ale počet epizód a dĺžky úplne stačili. Ak bude druha séria asi tomu šancu nedám. Uvidíme. Zatiaľ je to podpriemer. Kde sú nie moc dobrí herci. 3* ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Možno že len slabšie štyri, ale je to natoľko zaujímavé, že naozaj chcem vedieť, ako to bude pokračovať ďalej. Za mňa 75%. Update po 2. sérii. Komplikácie na všetkých frontoch a nekompromisné "zachádzanie" s niektorými postavami, ktoré by človek očakával, že budú "nedotknuteľné", to ma teda prekvapilo. Záver fajn navnadil na tretiu a snáď aj poslednú sériu, aj keď sa bojím, že sa to nedožije ani jej a nieto ešte seriózneho konca. Škoda, lebo vysvetlenie k potkanovi a "tretej" strane by som si rád pozrel. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • První belgický seriál, který produkoval Netflix. (Delock)
  • Seriál je inspirovaný sci-fi románem z roku 2015 od polského spisovatele Jaceka Dukaje v originálním názvu „Starość aksolotla“ (v angličtině „The Old Axolotl“). (Delock)
  • Když Terenzio Matteo Gallo (Stefano Cassetti) unáší letadlo a sedí v kokpitu, nemá na ramenou nášivku s vojenskou hodností. V dalším záběru při proslovu kapitána jí však má. (willy1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno