Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Události se odehrají na mezinárodní výzkumné stanici v Antarktidě. Malá skupina vědců, zapojených do studia změny klimatu, zůstává na stanici během šestiměsíčního zimního období a nadále pracuje pod velením renomovaného biologa Arthura Wildeho (John Lynch). Když přijde jaro, Johan Berg (Alexandre Willaume) se vrací na stanici, kde brzy zjistí, že někteří vědci zmizeli a zbytek byl brutálně zabit. Zatímco vrah je volný a osud nezvěstných není znám, Johan začíná své vlastní vyšetřování záhadných událostí, ve kterém mu pomáhá doktorka Maggie Mitchell (Katharine O'Donnelly). (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze uživatele Mamlas k tomuto seriálu (2)

Antarktida (2020) 

Dost vleklý thriller / drama / krimi o událostech na výzkumné stanici na Jižním pólu. Postupně tam někdo zabíjel lidi a nyní si jedna z přeživších vzpomíná na to, co se tehdy událo. Námět a prostředí je zajímavé. Zpočátku je to i zajímavé sledovat, časem to omrzí a už se to jen vleče, aby to uzavřel poslední velmi nudný a nostalgický díl, který jsem skoro celý popřetáčel. (33%) ()

Série 2 (2022) (S02) 

Druhá řada je podobná jako první. Dobře se buduje atmosféra i napětí a divák nemá až skoro do konce přesvědčivé indicie, aby odhalil, kdo je pachatel. Postupnému snižování živých osob na palubě dost napomáhají samotné postavy, které vědí, že na lodi je vrah, ale chovají se nadále jako prvňáci na školním výletu. Díky jim za to. Aspoň to odsejpá a člověk si nemusí pamatovat tolik jmen. Každopádně je to určitě nadprůměrný a vydařený seriálový počin. Jak první, tak druhá řada. P. S. Kdyby zase nějaký hnidopich protestoval, že jsem dal 2 hvězdy, ale píšu "nadprůměrný", tak pro mě je u seriálů průměrem 1 hvězda v hodnotě rovných 20%. (40%) ()

Související novinky

CANAL+ nově v sekci VOD

CANAL+ nově v sekci VOD

14.08.2023

Letošní rok je na nové streamovací služby bohatý. Jedním z nových hráčů je mezinárodně působící společnost CANAL+, která svou platformu uvedla letos v dubnu na český trh.   VOD knihovna CANAL+ nabízí… (více)

Reklama

Reklama