Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na staveništi je v jámě pro betonovou základovou desku objeveno tělo muže napíchnuté na železné výztuže. Koroner konstatuje, že oběť byla ještě před tím, než ji někdo shodil do základů, drsně zmlácena. Místo posledního mobilního hovoru zavražděného lokalizují na dálničním odpočívadle, kde objeví jeho auto a poblíž něho na zemi i stopy krve. Magda s Martinem se snaží přijít na to, s kým a proč se tady oběť setkala, kdo ji odvezl „dorazit“ na staveniště a jaký byl jeho motiv. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Únavný Hanuš, nevěrník Plesl se pořád někde fláká, zatímco jeho žena skoro nepřetržitě pracuje, rapující Vyorálkův syn (to už mi hlava vůbec nebere) a Rázlovou rodina pustí na výlet do ciziny. Jak mám ráda Plesla, tady je mi ho fakt líto. Čekám, kdy ho špičková kriminalistka odhalí. Už aby to bylo, třeba bych se dočkala nějakého vzrušení. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vedlejší soukromé linky jsou sice stále na odpad, případ byl ale aspoň tentokrát o něco lepší a zajímavější, i když ne o moc. Proto jedna hvězdička. Je sice pravda, že mi rozuzlení přišlo příliš nelogické, aspoň jsem ale neměla pocit, že se dívám na parodii. SPOILERY!! A to i přes to, že scéna s "volavkou" byla nejen recyklovaná z první epizody a zároveň byla taky stejně trapná a amatérská. O smrti druhé oběti ani nemluvím. Bohužel začíná pokulhávat i dějová linka s Miroslavem Hanušem. To so tvůrci opravdu myslí, že jsou policajti takoví idioti, aby jim nedošlo, že ta hokejová karta byla nastrčená? Uvidíme, jakým směrem tato dějová linka povede, ale začínám mít obavy, že i tady pujdou tvůrci do absurdity. ()

Reklama

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V recenzích u prvních epizod velké očekávání od Hanuše a už i to diváky nebaví, no ono se není čemu divit. Každou epizodu dostane Hanuš na pár minut prostor a kam že se to vlastně posunul? Nastěhoval si domů pár figurín, ukradl permanentku na hokej a hodinky (těžko uvěřit, že by mu tu permanentku zbaštili), dal projímadlo kolegovi do pití, vyzkoušel zvukotěsnost auta a plivnul Malé do jeleního loje, to je důkladná příprava… 😊 Takže to vidím asi tak, že 10 epizod bude vše připravovat, v jedenácté epizodě unese Malou, její dceru, nebo obě a v poslední dvanácté epizodě tam vlítne Černý, jak jinak než se zásahovkou, bez té si Černý s Malou nezajdou ani na toaletu a bude po Hanušovi… ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

takový slabší díl, herci jsou takový že jim to člověk moc něvěří. Odříkávají básničku kterou se naučili. Prostředí a kamera je fajn. Hudba se také hodí. Ostravská herečka s velkýma kazama na zpestření. Paní kriminalistka Malá vypadá unaveně a nezdravě. Její osobní linie je nezajímavá, přeskakuji. Rapující dítě vyšetřovatele Černého, trapas XD. Případ takový normální, nenudila jsem se. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rázlová rajzuje s Alzheimerem po Evropě, Plesl zažívá návrat do zamilovaného mládí s flétnistkou Jolanou a pak tam běhá zaneprázdněná Špalková s drsňákem Vyorálkem a řeší nějaký krimi případ jakože v Ostravě, ale lokace ani dialekt  není poznat. Hororová linka s Hanušem je filmařsky prvotřídní, ale už ty jeho pětiminutovky začínají být natahované. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V obrazu z průzkumu Octavie zavražděného, cca v čase 18:45, kriminalistický technik po otevření kufru připaží holou levou ruku bez rukavice, kterou si v předchozím záběru nasadil. (mikulin)

Reklama

Reklama