foto

Petr Panzenberger

  • nar. 3.9.1985 (32 let)
    Havířov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Slyšení (divadelní záznam)
2016 Slíbená princezna (TV film)
Zkrocení zlé ženy (divadelní záznam)
Zloději zelených koní
2014 Poslední cyklista (TV film)

TV seriály

2016 Mordparta (TV seriál)
Samota (S01E02)
2015 Atentát (TV seriál)
Fotbalista (E05)
Mezi nácky (E03)
Veterán (E02)
další epizody (4)
Policie Modrava (TV seriál)
Cigaretový kouř (S01E08)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Na nejvyšší úrovni (E12)
Budu v tvých vzpomínkách (E11)
Mrtvý v síti (E10)
další epizody (10)

TV pořady

2015 Dovolená v Protektorátu (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace