Reklama

Reklama

Až na Měsíc

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Animovaný muzikál o dívce, která si postaví kosmickou loď a vydá se hledat mytickou měsíční bohyni. Režie se ujal legendární animátor Glen Keane. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (64)

zette 

všechny recenze uživatele

Opravdu hezka animace, nektere sceny jsou velmi napadite. Ale animaci chvalim snad u kazdeho filmu a v dnesnich moznostech to uz davno neni nejvetsi atribut kreslenych pohadek. Nejsem jediny, ktery zustal po velmi dobrem zacatku rozcarovany. Cesta na mesic a pobyt tam, uz je jen pro otrleho divaka. A je asi jedno, zda se jedna o divaka dospeleho ci detskeho. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Film má parádní animaci , aby taky ne, když za ním stojí to samé studio co natočilo Sněžného Kluka. Jinak příběhově je to parádní svět je zajímavý a plný různých tvorů a i písně až na jednu zhruba ujdou. Závěr je pěkně dojemný, pasuje tam a není to nic na sílu jak v některých animákoch (Toy Story by mohlo vyprávět) mínus pouze za toho kluka což je strašný potrat a kdyby na konci umřel místo té matky třeba škoda by ho nebyla.. Dám plný počet jelikož zatím mě to přijde to nejlepší co z animáků vyšlo tento rok. R,i.p. Audrey Wells scénárista Psího Poslání a Krále Džungle ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Fajn Netflixí animák, na kterém mi vadilo snad jenom že se snaží Číně zavrtat do prdele až moc hluboko a občas je to hodně crazy. Ale má to fantasitej audiovizuál, dětem se to musí líbit, je to opravdu kouzelný, jenom to nemá takovej ten pixarovskej přesah pro dospělé. A dabingově to v Čechách dostalo tu nejlepší péči, i písničky jsou přezpívané jako kdysi ty nejlepší disneyovky. 7/10 ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná slátanina... animace chvilkama celkem ok, snad ale jen na Zemi (za to jedna hvězda), od momentu, kdy nastoupila neonová odvrácená strana měsíce se spoustou blikajících čínskejch napodobenin mimoňů/bonbonů/slepic to kleslo na úplný dno. Člověk by snad chvilku i uvažoval nad lepším hodnocením, ale pak se tam objevil svítící psokrtek, ještě otravnější postava než malej step-bro. Písničky tomu taky nepřidaj, všeobecně nesnáším muzikály jako žánr (i kdybych je snášel, tak tohle bylo fakt utrpení poslouchat)... absolutní tragédie, možná bych byl nadšenej, kdyby mi bylo kolem dvou tří let, ale nominace na Cenu Akademie? Možná proto, že byl rok 2020 trochu suchej na animáče... asi? ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ďalší animák od štúdia Pearl. Tešil som sa na neho. Kvôli animácií. Kvôli príbehu. Uf ale po tridsiatich minutách sa to začalo prudko rozpadať. Nástup bohyne mesiaca bolo ako vystúpenie Lady Gaga a všetky motivácie boli trestuhodne nedotiahnuté, hlúpe, alebo nedobre zmotivované. Čo zamrzí, pretože potenciál to malo veľký. Ďalšie mínus boli pesničky. Niekedy v úplne zbytočných scénach a keď už boli, boli prudko nezaujímavé. Bez hĺbky. Kde sú tie časy, kedy sme sa na animáky tešili aj kvôli Menkenovým pesničkám. Nakoniec zostala parádna animácia, skvelé akčné scény a funkčný humor. Ale duša sa počas toho niekam vytratila. Čo je ako vravím škoda. Ale pozerať sa to dá a zvieratká sú roztomilé. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • První animovaný film od Sony, který měl premiéru na Netflixu a ne v kinech. (SONY_)
  • Audrey Wells napsala scénář před svoji smrtí v roce 2018. Tento snímek je jí také věnován. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno