foto

Brittany Ishibashi

  • nar. 2.11.1980 (37 let)
    Orange, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Roman J. Israel, Esq.
2016 Bleed
Charity Case (TV film)
Želvy Ninja 2
2015 Everything Before Us
2012 Cupid (TV film)
Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
2010 Cesta ven
Revenge of the Bridesmaids (TV film)
2009 Čisté víno (TV film)
No Heroics (TV film)
2008 Madness of Jane, The (TV film)
Oko dravce
Stone & Ed
2007 Osudný flirt (TV film)
2006 Ways of the Flesh
10 Tricks
2005 A proč já?
2004 November
1999 After One Cigarette

TV seriály

2017 Runaways (TV seriál)
Reunion (E01)
This Is Us (TV seriál)
Three Sentences (S01E13)
2016 This Is Us (TV seriál)
Last Christmas (S01E10)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Loophole (S02E10)
The Anchor (S02E08)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Invitation (S01E09)
2014 Mind Games (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
The Way of the Ninja (S06E18)
2012 Blackout (TV seriál)
Doktorka Emily (TV seriál)
Politická hra (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Ghostfacers (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Hammer of the Gods (S05E19)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Čeho se nejvíc bojíte? (S07E06)
2009 Roommates (TV seriál)
2008 Imaginary Bitches (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
No Heroics (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Ghostfacers (S03E13)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Cestovatel (TV seriál)
HBO Voyeur Project (TV seriál)
2006 My Boys (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
2005 E-Ring (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S04E01)
2004 Dr. House (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2001 Off Centre (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Felicity (TV seriál)

Dokumentární

2005 Pán fanoušků: Společníci Prstenu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace