foto

Brittany Ishibashi

  • nar. 2.11.1980 (37 let)
    Orange, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Surviving Theater 9
2017 Roman J. Israel, Esq.
2016 Bleed
Charity Case (TV film)
Želvy Ninja 2
2015 Everything Before Us
2012 Cupid (TV film)
Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
2010 Cesta ven
Revenge of the Bridesmaids (TV film)
2009 No Heroics (TV film)
Čisté víno (TV film)
2008 Madness of Jane, The (TV film)
Oko dravce
Stone & Ed
2007 Osudný flirt (TV film)
2006 10 Tricks
Ways of the Flesh
2005 A proč já?
2004 November
1999 After One Cigarette

TV seriály

2018 Runaways (TV seriál)
Hostile (S01E10)
Doomsday (S01E09)
Tsunami (S01E08)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Landline (S04E07)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
2017 Runaways (TV seriál)
Refraction (S01E07)
Metamorphosis (S01E06)
Kingdom (S01E05)
další epizody (7)
This Is Us (TV seriál)
Three Sentences (S01E13)
2016 This Is Us (TV seriál)
Last Christmas (S01E10)
Grace and Frankie (TV seriál)
The Loophole (S02E10)
The Anchor (S02E08)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Rachael Ray (S03E06)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Invitation (S01E09)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Reality show (S04E13)
2014 Mind Games (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Dva ninjové (S06E18)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražedná terapie (S09E02)
2012 Blackout (TV seriál)
Doktorka Emily (TV seriál)
Politická hra (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Ghostfacers (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Hammer of the Gods (S05E19)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Čeho se nejvíc bojíte? (S07E06)
2009 Roommates (TV seriál)
2008 Imaginary Bitches (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
No Heroics (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Ghostfacers (S03E13)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Cestovatel (TV seriál)
The Year of the Rabbit (E04)
HBO Voyeur Project (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Řekni, kde ty krysy jsou (S03E10)
2006 My Boys (TV seriál)
Po právu (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Nech to být (S02E08)
E-Ring (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S04E01)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2001 Off Centre (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Prokletá empatie (S03E06)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)

Dokumentární

2005 Pán fanoušků: Společníci Prstenu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace