Reklama

Reklama

Cyberpunk: Edgerunners

(seriál)
  • Japonsko サイバーパンクエッジランナーズ
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V dystopickém světě prolezlém korupcí a plném kybernetických implantátů se nadaný, ale lehkomyslný kluk z ulice snaží stát žoldákem a renegátem v jednom a žít na hraně. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (127)

Mafiapau 

všechny recenze uživatele

Tomu se dá říct přijatelná omluva za posrání mýho očekávání na CP77, aplikování nelegálního marketingu na diváka, zkurvení hry korporátem, proti kterému příběh CP2020-CP2077 stojí.. Perfektní OSTčka (jak z CP77 tak nový jedničky od Poláků i Japonců) animace jako kdyby Animatrix a Kokaku Kidotai si vymrdali mozky, vylízali talíř Pondsmitha, a vycraftily na Netflus parádní penechen, kterýho jsem ochoten vyhlavomrdat i já. Co se týče toho že tenhle počin má na svědomí studio TRIGGER, kvaltování příběhu a nevydechnutí ani na chvíli, je to co se tu právě hodí. Docela to popisuje mojí kariéru v Night City xD. Viděno poprvé 16.10.2022 v ENG dabingu jelikož jsem slyšel že v JAP tam chybí dost přesnosti překladu.. Navíc dabing má Guse Fringa AKA Mop Poseidon AKA Moff Gideo.. což je vždycky výhra. Tak se má dělat Cyberpunk seroš! ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem opravdu šáhnul vedle. Po dlouhé době se zase můj dojem velmi rozchází s většinou. A po ještě delší době jsem sledování musel dropnout. Skončil jsme u osmého dílů z deseti. Tedy dvě epizody před koncem. Ale tohle anime teda na mě vůbec nefunguje. Respektivě nudnější děj a chabě vykreslené postavy jsem snad v animě takhle nikdy neviděl. Příběh se nerozjíždí a postavy jsou mi absolutně ukradený. Jistě, někdo namítne, že příběh se teprve stane skvělým a postavy mají nějaký vývoj. Pokud mě ale příjdou ploché jak prkno od záchodu a jejich motivy a vývoj jsou mi abolustně jedno, tak je fuk jaký budou mít nakonec vývoj. Prostředí Night City se mi líbilo už ve hře, tam se mi ten děj nezajídal jako tady. To jak epizody vlastně na sebe nenavazují mi taky pije krev. Vždy mám pocit, že mi nějaká část děje chybí. Za mě žádný děj, postavy ani soundtrack. Cyberpunk od CD projektu jsem si docela užil, ale tohle jsem sáhl opravdu vedle. Anime mě opravdu vůbec nechytlo. Měl jsem myslet na zlaté pravidlo. Pokud po třech epizodách nechytne, nechytne ani do konce. PS: Samožrejmě koukat v originále, nikoliv v ajině. (30 %) ()

Reklama

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele

*8,5/10* A pak, že to nejde .... Cyberpunk: Edgerunners dokazuje (obdobně jako Arcane), že není nemožné vytvořit skvělý seriál na základě videohry (Cyberpunk 2077 jsem nehrála, hodnotím tedy jen samotné anime). Ihned jsme vtaženi do Night City - plného neonů a technologických vymožeností. Tohle prostředí si žije svým vlastním životem a dává to tak celému seriálu o něco větší míru jisté uvěřitelnosti. Musím vynachválit i postavy, které (ač lehce archetypální) mají v příběhu svou jasnou roli a motivace. Studio Trigger opět nezklamalo a nabídlo nám řadu šílených akčních sekvencí i dojemných momentů (ovšem našly se chvíle, kdy animace byla docela "líná"- jeden záběr trvající třeba i půl minuty se objevil hned několikrát, ale není to nic, co by mi mělo celý zážitek zkazit). Hudební podklad rovněž hodně přispívá k celkovému zážitku.  Co mě osobně trochu mrzí je délka seriálu - dokázala bych si představit 13ti epizodní formát, takhle mi to přišlo chvílemi strašně moc zběsilé. Ale hádám, že takový je život v Night City. Abych to tedy shrnula - ano, je to vydařená jízda, u které se divák nebude nudit. Rebecca is life ♥ ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

10/10. Tak tohle byla pecka, za mě totální Masterpeace který se pro mě jednoznačně umístil mezi nejoblíbenější seriály které jsem kdy v životě viděl. Přiznám se že sem na konci seriálu brečel protože ten konec je smutný ale taky sakra skvelý. Příběh je perfektní, postavy jsou neuvěřitelně sympatické, hudba je perfektní, akce tu je perfektní, animace je perfektní, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. Všem doporučuji. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Začátek Cyberpunku se jevil jako slušná podívaná, která nenadchne ani neurazí, kdy měl titul rozvést příběh herního titulu a ukázat nám další kouty Night City. Bohužel nám ale představil nesympatickou partu hrdinů, kdy vám bude naprosto jedno, pokud z nich někdo zkape. Protagonista je nesnesitelný blb, který ohrožuje nejen sebe, ale i své přátele a vlastně každý by byl daleko lépe fungoval, kdyby nezamlčovali detaily ze svých životů, což je neustále dostává do problémů. Místy je akce až přehnaná, kdy chápu, že je to stylizované do anime, ale i tam by měli mít nějaké hranice. Celý příběh ve výsledku vyletí do koše, jelikož se postavy obětují vlastně pro naprosté nic. Škoda, hru jsem zatím nehrál, ale pokud mě na ní tohle mělo navnadit, tak se to tvůrcům vůbec nepovedlo. Hodnocení: 45 % ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Seriál je založen na populární hře „Cyberpunk 2077“ polského studia CD Projekt RED. (UncleMorty)
  • Seriál v českém dabingu nevyužívá názvosloví zavedené při překladu hry „Cyberpunk 2077“. Například namísto „Mrchožrouti“ je používáno slovo „Mrchaři“, namísto „rozparovač“ se říká „párač“ a některé pojmy nejsou překládány vůbec (například „netrunner“, do češtiny překládaný jako „síťař“) či „BD – braindance“, do češtiny obvykle překládané jako „PV – psychovize“. (vojtaruzek)
  • Dorio (Marie Westbrook) je v českém dabingu dabována mužem a označována jako „on“, jedná se nicméně o ženu, byť takříkajíc „namakanou“. (vojtaruzek)

Související novinky

Cyberpunk 2077 se dočká hrané adaptace

Cyberpunk 2077 se dočká hrané adaptace

05.10.2023

Skvělé zprávy pro fanoušky kyberpunku či sci-fi žánru obecně. Hra Cyberpunk 2077 se totiž oficiálně dočká hrané adaptace. Po úspěšném anime seriálu Cyberpunk: Edgerunners se tak bude jednat o další… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Další oslavována hra míří do televize

Další oslavována hra míří do televize

29.06.2020

Cuphead, The Last of Us a Cyberpunk 2077. Tři známé herní série, které se v nadcházejících letech dočkají vlastních seriálů. No a čerstvě se k nim přidala ještě čtvrtá. Seriálovou adaptaci totiž… (více)

Cyberpunk 2077 dostane seriál

Cyberpunk 2077 dostane seriál

26.06.2020

Nadcházející akční RPG Cyberpunk 2077 od tvůrců herního Zaklínače bude mít vlastní seriál. K odhalení došlo při včerejším veřejném streamu o novinkách z chystané hry, která má vyjít letos v listopadu… (více)

Reklama

Reklama