Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (127)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Ono by to vlastně nebylo tak špatné. Líbí se mi, že hlavní hrdinové nejsou mlaďoši a ani nemají být, že mají své chyby. A vlastně byli oba moc sympatičtí. Ale děsně mi lezla na nervy ta hromada klišoidních kýčovitých scén a vlastně všechna ta taneční a pěvecká čísla. Kdyby to bylo víc drama, asi bych to ocenila víc. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ujišťuji Vás, že Váš život nebude nijak zasažen." Až mě nějaká krásná, bohatá a slavná zpěvačka vyzve, abych si ji vzal, tak rozhodně nebudu doufat v to, že má taky krásnou duši a zdrhnu. Rychle zdrhnu. Protože ke svýmu životu nepotřebuju 80 mega followers, kteří po ránu budou sledovat barvu mý stolice. Mimochodem je hnědá a pevná. Není zač. A teď se vraťme k tomu důležitýmu - k Charliemu. On neutekl, čímž vznikla pohádka, na který sice nebylo vůbec nic originálního, ale kupodivu se mě ani nepokusila moc naštvat. Takže se jdu mrknout na Instáč, jestli Dua Lipa nehledá vypelichanýho Kena. ()

Reklama

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nejsem úplně odborník na rom-com. Můj kamarád slovan1 je nechtěný král v tomhle, protože se na to musí dívat se svou ženou, ikdyž on sám by si dal raději jiný žánr a v jeho profilu se najde široký výběr tohoto typu. Od úvodních minut film dostává úplně jiný rozměr, když tam tančí polonahá J. Lo obklopená jeptiškami a zpívajíc dokola church church church... Trochu mi to i připomnělo dokument o Katy Perry, která nemá na nic čas, krom svých koncertů. Pointa je v náhodných setkáních, ty samy o sobě mají své kouzlo i v reálném životě. Nejděsivější je, že kdybych měl něco vyzdvihnout, tak výkon Lopez. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Aktualizovaná Pretty Woman pre modernú generáciu, ktorej sa darí vnášať svieži vietor do čoraz viac upadajúceho žánru romantických komédií. Až na jednu výnimku (a nie, nie je titulná skladba) síce nezískava priveľa plusových bodov za vcelku genericky znejúci pop, v ostatných aspektoch však pôsobí o poznanie príjemnejšie. Jennifer Lopez a Owen Wilson možno nie sú Julia Roberts a Richard Gere, no obaja sú patrične sympatickí, chémia medzi nimi až nečakane funguje a funguje vlastne i ten absurdný, z komiksu pochádzajúci námet.  Jeho absurditu si totiž scenár veľmi dobre uvedomuje a ak mám brať Marry Me ako rozprávku, ktorá sa nesnaží o žiadnu revolúciu, potom asi nemám dôvod na výraznejšiu negativitu. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez hraje samu sebe. Zpívá jako o život, vytváří reklamu na sociální sítě, všichni ji plácají po ramenou, průběžně odhání nápadníky, cvičí jógu, a jakmile se někdo divá, tak špulí zadek v legínách. Námět nemohl být jednodušší, ale je to docela hlína. Propojení dvou rozdílných světů přináší vždy komické situace. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Film měl mít premiéru v únoru 2021, ale byl odložen kvůli pandemii covid-19. (BMW12)
  • Během závěrečných titulků můžeme vidět několik scén. (griph)

Reklama

Reklama