Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (127)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Ono by to vlastně nebylo tak špatné. Líbí se mi, že hlavní hrdinové nejsou mlaďoši a ani nemají být, že mají své chyby. A vlastně byli oba moc sympatičtí. Ale děsně mi lezla na nervy ta hromada klišoidních kýčovitých scén a vlastně všechna ta taneční a pěvecká čísla. Kdyby to bylo víc drama, asi bych to ocenila víc. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že "Marry Me" je medzi romantickými komédiami jednou z tých lepších. Nie som osobne veľmi veľký fanúšikom filmov Jennifer Lopez, no mám pocit, že tu sa cítila asi najviac uvoľnene. Možno tomu pomáha aj fakt, že v podstate hrá seba samú. Owen Wilson je vtipný a celkom vie svoje scénky predať. A jeho kolegyňa v podaní Sarah Silverman si tiež zoberie niekoľko dobrých fórov, ktoré mi zdvihli náladu. Koncept je trošku nereálny, ale aspoň je to niečo, čo som asi ešte nevidel. Môžem uznať. Asi by sa to v realite nestalo, ale som s tým v pohode. Filmu bránia k tomu, aby bol dobrý podľa mňa len tie tradičné scénky, ktoré veľmi dobre poznáme a presne vieme čo od nich môžeme očakávať. Tie klišé sa hold nezaprú. Ale nakoľko mali herci medzi sebou fungujúcu chémiu a celkom sa im podarilo ten koncept aj predať, myslím si, že ako oddychový romantický film na Valentína to nie je najhoršie. Dokonca si myslím, že je to celkom dobré. Ak ste zvedaví, myslím, že za jedno pozretie nič nedáte. Hodnotenie: B ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Neočekávala jsem od toho nic velkého, jasný, je to převídatelný, tenhle typ romanťáren vidíme skoro každý měsíc, je to jako přes kopírák, ale navzdory tomu je to koukatelný. Já jsem si u toho krásně odpočinula, užívala jsem si to, film krásně utíkal. Ani jsem neměla potřebu sledovat kolik je hodin nebo kolik zbývá do konce, takže mě to opravdu bavilo. Možná bych jen trochu ubrala na těch písničkách a při svatební scéně na pódiu vypadala JLo jako napuchlá ryba, ale to přisuzuji špatně volenýmu závoji, jinak super romantická komedie, která pobaví. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné a i když zrovna nemusím Jennifer Lopez jako herečku, mě tady neštvala jako jinde + Owen Wilson to táhne neskutečně. Celé je to těžce předvídatelné ale proč si neodfrknout od toho hnusného reálného světa kde takové věci nefungují. Celkem to uteče a není vyloženě mnoho míst které by nějak odrazovaly od sledování. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(29/2022) / Človek čo videl aspoň dve romantické komédie pochopí po 5 minútach presne čo ho čaká. Ja to v podstate hodnotím pozitívne. Námet je totálne scifi, ale budiž, ak sa prispôsobíte, celkom sa podarilo príbeh okolo toho napasovať. Prekvapila JLo, fakt slušne zahrané, bez zbytočných okázalostí. Neurazilo. (6/10) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Během závěrečných titulků můžeme vidět několik scén. (griph)
  • Když Kat (Jennifer Lopez) s Charliem (Owen Wilson) probírají svá předchozí manželství, řekne mu, že byla vdaná třikrát a jejich manželství by bylo čtvrté. Když mu později vypráví, jak se dala dohromady s Bastianem (Maluma), říká, že to bylo poté, co se rozešla se svým druhým manželem. (BMW12)

Reklama

Reklama