Reklama

Reklama

Jistá žena se vrací z bojové akce a v New Yorku se spřátelí se jednou rodinou. Parta zločinců se rozhodne, že rodinu okrade o jejich cennosti, a ona je vše, co stojí mezi nimi a životy té rodiny. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

V podstatě neškodný seagalovský akční béčko, kde gangstery místo Giny Carano nebo Rondy Rousey mlátí holka, co vypadá jako třináctiletej fakan a sestřih má jako kluk z plakátu. Nicméně natočený je to kompetentně, hlavní hrdinka není vyloženě otravná a na jedno podívání je to ok. V rámci akčních béček je tohle koukatelnej pohodovej průměr. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

1,5 * --- Typická béčková blbost pro vymytí mozků, OK, Reno je takový francouzský Willis, jakmile se v něčem objeví, víte, že to bude čtvrtá cenová kategorie, ale co, někdy jsou takovýhle nesmysly potřeba. Tady je jen škoda, že se to veze na té přitroublé vlně "ženských hrdinek" - proti tmu obecně nic nemám, ale musí se to dělat s rozumem. Cpát do takovéhle role tintítko, kterému by jeho roli nevěřil ani naivně optimistický budhista je fakt známkou choré mysli producentovy. Možná kdyby v hlavní roli byla animovaná stonožka, mohlo to mít alespoň nečekaně dadaistický nádech. --- Jediná hvězda týhletý splaškoviny je Aksel, který se asi snaží udělat díru do Hollywoodu, ale tady to fakt neodhadnul. Pokud jste tedy tenhle skvost neviděli a v recenzích se snažíte najít odpověď na "Mám tím ztrácet čas?", kašlete na to a rovnou si sežeňte s Akselem skvostné Hodejegenre. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tento snímek se mi zcela náhodně dostal do ruky, v obsazení figuruje Aksel Hennie, tedy jsem si řekla, že to zkusím.. Mno.. Jean Reno buď vypadl rovnou ze solárka, nebo měla maskérka hodně špatné dny.. Ruby Rose s tím svým křehkým tělíčkem není věrohodná.. Aksel Hennie ovšem skvělý, výrazně to popotáhl a já na tu hru nakonec přece jen přistoupila, takže za něj a pro něj dnes večer hodnotím.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Jean Reno je zárukou toho, že do 5 minút od úvodnej zvučky uvidíme streľbu. Tu jej bolo nadmieru veľa. Ruby Rose by to mohla skúsiť radšej s dlhými vlasmi. Pustili nám tu aj Wagnerovu hudbu tak pozor, aby nejaký libtardský otrok neobžaloval tvorcov z podpory nacizmu. Ale vcelku dobrý filmík, na moje pomery akčnejší, ale dejovo pútavý. A keďže sa strhla lavína odpadov, neváham dať aj tri hviezdy. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Po Melu Gibsonovi a jeho fekální transplantaci je tady Jean Reno, který přišel obdivovat umění a nechat se zastřelit. Na rozdíl od Force of Nature je Vrátný daleko míň bizarní (žádná divoká kočka ve spíži), ale o to víc nudný. Ve výsledku je ale obojí stejná sračka a příště bych u takového filmu prosil možnost nechat se zabít jako první. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • V čase 1:12:30 vidíme chybnou morseovku. Kluk u skautů bobříka za znakování určitě nedostal. (chamonix)
  • Počas súboja Ali (Ruby Rose) s dvoma Japoncami jedného z nich hodí do zelektrizovanej vody. Hodí ho tam v polohe "ležiaci anjel" avšak keď je o chvíľu nato záber ako elektrizuje, tak vo vode stojí. (johnsnow)

Reklama

Reklama