Reklama

Reklama

Jistá žena se vrací z bojové akce a v New Yorku se spřátelí se jednou rodinou. Parta zločinců se rozhodne, že rodinu okrade o jejich cennosti, a ona je vše, co stojí mezi nimi a životy té rodiny. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Diet Hard. Zatímco pan McClane perspiroval, krvácel, trpěl a následně zamířil do prodejny obuvi, tady hrdinka, co obléknutím livreje zdvojnásobí svou váhu, potře teror až se směšnou lehkostí a bez ztrát v šatníku. Odškrtávejte si žánrová klišé, pogratulujte si za tip, v jakém znamení je vrátná a politujte Aksela Hennieho, že kvůli tomuto musel zase do posilovny. Jean Reno se snaží býti Hansem Gruberem, ale výsledkem je nechápavý Pan Vajíčko.. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Z Ruby Rose se začíná stávat taková ,,Dolph, Jean-Claude, Steven, Bruce,, v sukni, a to nejen díky tomu, že ve svých filmech zlikviduje každého na počkání, ale především kvůli tomu, že se čím dál víc začíná objevovat v těch nejlacinějších akčních béčkách, díky kterým buď velmi brzy upadne zcela v zapomnění, nebo v lepším případě se v takových sračkách bude pachtit ještě spousty dalších let, ovšem ven se z toho dna už vyhrabe jen velmi těžko, v jejím případě o to hůř, že navíc není ani příliš výraznou, sympatickou, natož pak herecky nadanou představitelkou akčních postav. Já osobně si tedy myslím, že dojde spíš k první verzi, tudíž že už si jí ve filmech moc dlouho neužijeme, ale kdo ví, třeba překvapí, každopádně faktem zůstává, že právě Vrátná je ukázkovým příkladem filmu, ze kterého příliš diváku nadšeno nebude. Klišé postavy, klišé zápletka, klišé akce, o pointě radši ani nemluvě. Je to zkrátka tak, ti hodní tu jsou hodní až moc, ti zlí zas zlí až je to směšný, žádná z figurek nepřekvapí, všichni se chovají předvídatelně a nudně, a to včetně záporáků, což už je co říct. Pro zápletku platí to samé, předvídatelná, nenápaditá, nezáživná, v závěru hloupá a nudná. No a akce je jednak spíš méně, ale především je přizpůsobena ženské hrdince, která navíc podle mě to bojové umění ani příliš neovládá, i když mě by na držku asi tedy dala, každopádně na mě zde ta akce působí strašně krkolomně, pomalu, choreograficky naivně, zkrátka jedním slovem sakra nepřesvědčivě, nehledě na to, že není ani moc násilná, což mě pak především vzhledem k jménu pana režiséra též nemile překvapilo a hlavně nepotěšilo. No a jelikož zde nemám v podstatě cokoliv zmínit jako pozitivní prvek, musím ve výsledku jen konstatovat, že se jedná o podprůměrné laciné akční béčko, které není rozhodně potřeba vidět. ()

Reklama

Hartigan 

všechny recenze uživatele

The Doorman je sice blbost a za pár šupů narychlo pořízené béčko jako vystřihnuté z příručky, jak by se to nemá dělat. Na rozdíl od většiny rychlokvašek a zářezů z posledních let spáchaných od skoro sedmdesátníků z devadesátkové éry, kteří by pro nás konzumenty udělali nejlépe, kdyby se konečně stáhli z obzoru, přezuli se do papučí, a zbytek času pohoupávali na klíně svá vnoučata, je "Doorman" zábavné a místy i hravě krvavé jdoucí ve šlépějích série Saw: Hra o přežití. Navíc velké plus za výběr Ruby Rose, která je ve své úloze nejen uvěřitelná, obzvlášť ve chvíli, kdy sundá podpatky a tasí jakoukoliv zbraň, jenž se zrovna vyskytne poblíž, ale též velmi hezká - i když je v soukromí orientována na ženské pohlaví a beztak i zádumčivá feministka, to spolu kráčí ruku v ruce. Ale kdo by to dneska nějak extra řešil... Stejně většina souzní s myšlenkou, že se jedná pouze o dočasný problém, poněvadž ji v minulosti mužské pokolení vícekrát zklamalo a nenaplnilo její představy o soužití podle jejích představ. Proto je lepší v takových případech nevěšet hlavu a mít stále naději.😄 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Doorman" bude bez debaty najhorší film, ktorý pán Rjúhei Kitamura režíroval. Ako viem, kto je Rjúhei Kitamura? Môžu za to jeho dva predošlé filmy, ktoré sa mi v rámci svojho žánru celkom páčili a mali nejakú atmosféru. Tentokrát tu však máme absolútne bezduchý film s nulovou atmosférou, žiadnymi sympatickými postavami a celé to pôsobí ako keby si chcel niekto urobiť svoju vlastnú verziu "Die Hard". Na to ale by musel mať tento film väčšiu dávku inteligencie a talentu za kamerou. Film je totiž natočený absolútne béčkovo. A vidieť to na ňom na prvý pohľad. Efekty sú hrozné, strih je snáď ešte horší. Nedá sa to sledovať, keď sa snažíte reálne premýšľať, čo sa vlastne deje priamo pred našimi očami. Tie súboje sú zostrihané v štýle, kde nič nie je vo výsledku jasné. Postavy sú nezaujímavé. Mám pocit, že sa tomu niekto snažil dať aj nejaké charaktery a spraviť ich zaujímavé, no nikto dokopy nevie svoju postavu nejako zaujímavú podať. Najlepšie tu vychádza Aksel Hennie, ktorý vie byť miestami celkom nepredvídateľný. Mám rád Ruby Rose, no toto je snáď horšia rola akú mala v tohtoročnom "Vanquish". Film pôsobí úplne bez nápadu, bez akejkoľvek vízie a kreativity a pôsobí ako zmutovaná obluda, ktorá sa nás snaží presvedčiť, že sa v nej ukrýva človek. Pre fanúšikov akčných thrillerov toto bude uspávanka na dobrú noc. Bohužiaľ. Hodnotenie: D ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film zdravi akcni publikum s familiarnosti. Pusobi lacine. Tento heroin subzanr plave v klise, ale je v zasade divatelny. Nikoliv ale dobry.Obsahuje nasili a teenagerske huleni travy. Postavy nejsou zajimave napsany a jsou spatne zahrany. Akce je odbyte provedena.  Je zde nedostatek humoru a invence. Bezduché výkony, hloupý scénář a obyčejné akce a bojová choreografie. Je to dívatelné jako noční film, ale  nikterak dobré. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Počas súboja Ali (Ruby Rose) s dvoma Japoncami jedného z nich hodí do zelektrizovanej vody. Hodí ho tam v polohe "ležiaci anjel" avšak keď je o chvíľu nato záber ako elektrizuje, tak vo vode stojí. (johnsnow)
  • V čase 1:12:30 vidíme chybnou morseovku. Kluk u skautů bobříka za znakování určitě nedostal. (chamonix)

Reklama

Reklama