Reklama

Reklama

Jistá žena se vrací z bojové akce a v New Yorku se spřátelí se jednou rodinou. Parta zločinců se rozhodne, že rodinu okrade o jejich cennosti, a ona je vše, co stojí mezi nimi a životy té rodiny. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně, že ve filmu vidím spoustu nedostatků a nesmyslů. Třeba že padesátikilová hubená holka si pohazuje s udělanejma svaloušema. Nebo různé nedotaženosti a nelogičnosti v ději a v jednání postav. Prostě scénárista si svou práci ulehčoval a zjednodušoval jak to jenom šlo. Ale tyhle filmy přece nemaj bejt složitý a logický, že jo, u nich se v první řadě počítají jejich relaxační účinky. A já si nemůžu pomoct, ale ta klučičí buchta mi byla strašně sympatická, její roli jsem jí věřil minimálně na 90% a u filmu jsem se bezvadně odlehčeně bavil. Navíc sympatický nebo aspoň zajímavý a výrazný  jsou i všechny ostatní postavy, dokonce včetně těch dvou dětských. A na konci jsem se přistihnul, že se úplně těším na takovej ten klišoidní polopatickej epilog, ve kterým se teta Ali nastěhuje ke svýmu švárovi a dělá s ním mámu dětem svojí mrtvý ségry... Hergot asi už stárnu. A nebo holt i dřevorubci mají své dny. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Diet Hard. Zatímco pan McClane perspiroval, krvácel, trpěl a následně zamířil do prodejny obuvi, tady hrdinka, co obléknutím livreje zdvojnásobí svou váhu, potře teror až se směšnou lehkostí a bez ztrát v šatníku. Odškrtávejte si žánrová klišé, pogratulujte si za tip, v jakém znamení je vrátná a politujte Aksela Hennieho, že kvůli tomuto musel zase do posilovny. Jean Reno se snaží býti Hansem Gruberem, ale výsledkem je nechápavý Pan Vajíčko.. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Odkedy sa "drsna" lesbicka Ruby s drzym kukucom ukazala v paradnom Orange is the new black, zaujala mnohych reziserov, ktori jej odvtedy dopraju priestor. Az na spominany serial, je v kazdom, od Wicka dalej, v polohe "kulovej silnej devenky". :) Co by mi nevadilo, avsak dost rychlo sa takto zaskatulkovala a v rolach teda neoslnuje. Aspon mna nie. Zrejme si Kitamura povedal, ze si to v tomto paskvile "odmaka" za vsetkych ostatnych. Zial, ten scenaristicky "bordel" miestami bolel a nemenej Ruby-n, uz spominany, "vykon". Dal som tomu najskor 40%, ale v zapati som sa zhacil. Je to ozaj dost zle. Neodporucam. Zabity cas. Ak nie ste Ruby-ina tajna ctitelka. :). ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Tento snímek se mi zcela náhodně dostal do ruky, v obsazení figuruje Aksel Hennie, tedy jsem si řekla, že to zkusím.. Mno.. Jean Reno buď vypadl rovnou ze solárka, nebo měla maskérka hodně špatné dny.. Ruby Rose s tím svým křehkým tělíčkem není věrohodná.. Aksel Hennie ovšem skvělý, výrazně to popotáhl a já na tu hru nakonec přece jen přistoupila, takže za něj a pro něj dnes večer hodnotím.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Remake nedávnej Gibsonovej sračky Force of Nature? Len je to o niečo kompetentnejšie natočené a behom lúpeži v jednom dome vonku nezúri hurikán. Lupiči sú ale podobne full retard, bez ohľadu na to, že ich vedie starý matador Reno, ktorý to má už podobne na háku ako Willis. Obyvatelia baráku sú podobní exoti ako v tom Gibsonovom odpade a hlavný geroj, asi 40 kg vážiaci extrémne nesympatický chlapec Ruby Rose, je v akcii a všetkých tých bitkách absolútne nevierohodný. To už aj 200 kg Seagalovi tú akciu stále verím oveľa viac. Snáď len Aksel Hennie ako Renov hlavný poskok sa celkom snaží, ale komicky dostáva zakaždým na prdel jak ten bubák v sérii Vreskot. Keby bol v hlavnej úlohe nejaký uveriteľný bitkár typu Adkins a režíroval by to Johnson, tak by to snáď bolo aj na 2 hviezdičky, ale tá vychrtlina to ťahá na absolútne dno a od Kitamury som tiež čakal oveľa viac. Po celkom solídnej úvodnej prestrelke odporúčam film hneď vypnúť. 3/10. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Počas súboja Ali (Ruby Rose) s dvoma Japoncami jedného z nich hodí do zelektrizovanej vody. Hodí ho tam v polohe "ležiaci anjel" avšak keď je o chvíľu nato záber ako elektrizuje, tak vo vode stojí. (johnsnow)
  • V čase 1:12:30 vidíme chybnou morseovku. Kluk u skautů bobříka za znakování určitě nedostal. (chamonix)

Reklama

Reklama