Reklama

Reklama

Večírek

Trailer

Obsahy(1)

Na večírku se postupně scházejí bývalí spolužáci. Toto setkání by se pravděpodobně neslo v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek, jenže místo dalšího spolužáka zazvoní u dveří podomní prodavač a přinese nečekanou zprávu o kamarádovi, který už nikdy nedorazí. Účastníci večírku se za ním společně vydávají autobusem. Během cesty se ukáže, že mluvit o skutečných pocitech je mnohem složitější, než se zdá. (Falcon)

(více)

Diskuze

CharlesDav

CharlesDav (hodnocení, recenze)

Komedie, ale zasmál jsem se jenom jednou: Bez manažéra si dneska už ani nevrzneš. A Langoš: tak vidíš Zdeňko proč nám to nejde. Nemáme manažéra.  Suchánek zůstal na nízké úrovni Partičky. Na víc nemá.

Denulinka

Denulinka (hodnocení, recenze)

Nechala jsem se přesvědčit k sledování filmu špičkovým hereckým obsazením, ale po zhlédnutí mě čekalo zklamání. Druh humoru hrozný. Příběh hrozný. Pana Suchánka mám celkem ráda, ale tohle se bohužel moc nepovedlo.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Kubeska

Mně se líbí, jak tihle lidé (z P.P. agentur, reklamy, televizí, médií atd.) mají pocit, že když do komentáře nedají třeba mezery za tečky a čárky, tak to bude vypadat lidově, jako že to psal obyčejný člověk z davu. :-) 

Reklama

Reklama