Reklama

Reklama

Večírek

Trailer

Obsahy(1)

Na večírku se postupně scházejí bývalí spolužáci. Toto setkání by se pravděpodobně neslo v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek, jenže místo dalšího spolužáka zazvoní u dveří podomní prodavač a přinese nečekanou zprávu o kamarádovi, který už nikdy nedorazí. Účastníci večírku se za ním společně vydávají autobusem. Během cesty se ukáže, že mluvit o skutečných pocitech je mnohem složitější, než se zdá. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (227)

Remedy odpad!

všechny recenze uživatele

Když máš retardovanej scénář a provinile se přiusměješ u antisemitskýho "vtipu", tak dojdeš k závěru, že tě nespasej ani Roden s Langošem. Tohle bolelo a to jak v hlavě, tak na prdeli. Nevím, o co se Michal Suchánek snažil, ale takhle už prosím nikdy. Amatérská záležitost se známými herci, ze které jde cítit ta nejmíň vtipná (rozuměji velmi trapná) Suchánkova poloha. [5%] ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Mám jeden jediný dotaz. Proč proboha?? Mám moc ráda české filmy. Když jsem viděla to obsazení, tak jsem si říkala, že to bude skvělý, že to přece musí být skvělý, vždyť oni by do nějaké kraviny nešli, ne?! Pak jsem si ale vzpomněla na jeden rozhovor se Suchánkem a došlo mi, že to jsou skoro všichni bývalí spolužáci a nejspíš i kamarádi a bylo mi to jasný. Omlouvám se, ale ne, tohle ne. Nic to nedává. Nic zajímavého, nic nového, nic vtipného. Ba naopak mi to přišlo strašně smutný a depresivní. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ostuda scenáristická (to především) i ta herecká. Suchánek by asi za kameru lézt už neměl. Jediný důvod, proč jsem nedal odpad, je že přeci jen existují ještě horší věci. Líbil se mi docela Vladyka, neurčitý pocit jsem měl z Rodena. Bavil akorát Langmajer a úmyslně přestřelená tupost jeho filmové ženy. Proč ale proboha ty čuráci jeli na pohřeb autobusem, když jich bylo šest a nikdo další se k nim přidat neměl? A to přelepený logo na autobusu ze strany, to neměli ani na to, aby to normálně přelepili? Asi jako product placement sehnali akorát ICOM. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Suchánkov najlepší režisérsky výkon ostal v Partičke, kde hral nespokojného režiséra. Na ostro mu to nejde a vôbec nie je vtipný. Za každú cenu pchať všade Hitlera a nechať Čekovského hajlovať, veď to bolo vyslovene trápne. A Čekovský to je vlastne nejaký herec? Ostatní herci ok, ale Dyková strašne zostarla, tak, že aj Boudová vyzerá pri nej dobre. Predpokladám, že Dyk sa čoskoro zmení na skutočného dicka a pôjde za ďalšou sukňou. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to až tak špatný, hlavně první půlka byla hodně dobrá, druhá 1/2 už bohužel ztrácí dech. Humor je takový spíše jednodušší, ale občas je divák už unavený "uměleckými" filmy a rád se i trochu zasměje. Za mě slušný průměr a kdyby u druhá půlka byla stejně dobrá, mohl to být i nad průměrem. Dobří herci, nejlepší mi přišel Taclík. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Scéna, kdy se skupina schází u autobusu k odjezdu na pohřeb, se natáčela u vlakového nádraží v Řevnicích. (the_res13)
  • Během závěrečných titulků jsou proslovy na pohřbu. (griph)

Reklama

Reklama