Reklama

Reklama

VOD (1)

Helenka, studentka textilní průmyslovky, si vymyslí ideálního muže, kterého jí závidí všechny kamarádky. Snivá a zamindrákovaná Helenka se brání svým komplexům vymyšleným milencem, její realističtější přítelkyně Zuzka by sice také dala přednost vysněnému Patrikovi, ale nakonec bude patrně šťastna s méně ideálním Honzou, a sebevědomá vulgární nymfomanka Sylva jako motýl přelétá od jednoho milence k druhému, aby nakonec jako jediná čekala na vysněného Patrika. (TV JOJ)

(více)

Recenze (111)

tranquill 

všechny recenze uživatele

Klasická 80.léta, která asi většina recenzentů této komedie nezažila nebo byli ještě v plenkách :-) Celkem jsem se bavil, je tam pár dobrých hlášek ("To čumíš, velkej svět!... To se mám z toho posrat?"). A hlavně solidní muzika jako Laura a její tygři nebo Pražský výběr. A to opravdu není disko... :-) :-) :-) ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je to hrozná blbovina, ale kdo zažil, pochopí. Pro mě jako pamětníka je to hrozně zajímavej studijní materiál. Mladé herečky (často polonahé), samostatná kapitola Kvasničková, reálie těsně předpřevratové doby, hojně zařazené písničky nerežimních kapel a koneckonců i štíhlý řidič dvanáctsettrojky Pomeje, který vydělá čtyři a v létě i šest a půl. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

V podstatě holčičí film, kde holky budou v plavkách a tak, ale kde řeší, co jsou, kým jsou, čím budou, jestli je lepší být svině a ku.rva, nebo hodná holka, a samozřejmě se řeší i chlapi, vztahy, holčičí závist a předsudky. Jak je asi u Tučka zvykem, nemá film pevnou dějovou strukturu, spíše řadí vedle sebe výseky ze života jako u Copak je to za vojáka, občas je to zbytečně expresivní, ale dívat se na to dá, a vypovídá to svým způsobem i o době vzniku. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Helenka prožívá svůj život sama, obklopená pouze svou fantazií. Nehodlá však pouze poslouchat pubertální kecy kamarádek z intru o sexuálních úspěších a proto si vymyslí Patrika - dokonalou partii neustále pilotující letadla po celém světě. Netuší však, že jí takového muže budou ostatní nestydatě závidět. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

"To je vůl, proč to má na kazetě, když na to může jít do kina." Film, u kterého pochopím jakékoliv hodnocení. Mě moc nebavil a ani jsem ho neviděl celý. Ovšem pro mládežníky osmdesátých let v Československu může být hodně kultovní. Skvělá beatová muzika, do toho nymfomanka, která když má ukázat ucho, tak ukáže prdel. Holky jsou hezké, ale hrozné krávy, a jako celek je to prostě divné. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie prebiehalo v Prahe, Kutnej Hore, Vansdorfe, Rumburku a na hrade Tolštejn. (dyfur)
  • Vůz, v kterém ve filmu jezdil Jiří Pomeje, byla užitková Škoda 1203 vyráběna v letech 1968-1982 v AZNP v závodu Vrchlabí. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama