Reklama

Reklama

Strike Witches

(seriál)
  • Japonsko ストライクウィッチーズ
Trailer 1
Japonsko, (2008–2020), 14 h 12 min (Minutáž: 23–24 min)

Hrají:

Hozumi Góda, Hadžime Iidžima, Satoši Hino, Eidži Mijašita, Kaori Nazuka, Ajuru Óhaši, Juri Amano, Mugihito, Sakura Nogawa, Jósuke Akimoto, Jukitoši Hori (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Recenze uživatele Prometheus69 k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2008) (S01) 

Vítejte v alternativní minulosti v běhu druhé světové války 1939. Zatímco spojené národy čelí mocnému německému tažení.... se na zemi náhle objevili neznámí a ještě mocnější nepřátelé, kteří byli nazváni Neuroi, brzo na to uplně ovládli nebe a obsadili velkou část světa. Tehdy znesvářené národy zapomněli na staré spory a společnými silami se rozhodly vetřelcům postavit. A však, současná technologie se ani zdaleka nemohla vyrovnat jejich ničivé síle a rychlosti. Proto se zoufalé lidstvo obrátí k zoufalému řešení a do boje zapojí i dávno zapomenuté okultní síly. Díky kterým je vytvořena speciální skupina elitních válečnic známá jako S.T.R.I.K.E.R. Tyto na první pohled křehké dívky však oblívají nadlidskou brutální silou a díky speciálnímu vybavení které materializuje jejich magické schopnosti jsou schopni létat obrovskou rychlostí a vyrovnat se tak mocnému zdánlivě neporazitelnému nepříteli. V boji o zemi se stávají jedinou obranou lidstva: /人 ◕ ‿‿ ◕ 人\ _Kdysi v dávném středověku lítali čarodějky klasicky na koštěti... Ale z příchodem nové doby bylo nejspíš nutné tuto metodu zmodernizovat. Takže po obřích lžících a vysavačích.. přichází i vrtulové botky, hold pokrok je pokrok... Snad jen že kočule lítají poněkud nalehko. :P Ale, co by jste od čarodějek taky čekali... 8-) Přítomnost zvířecího DNA je už jen taková třešnička na dortu. :3 Jako že už to není i tak dostatečně šílené. Nejdou roztomilí zajíčkové pro ránu zrovna moc daleko, z podporou za kterou by se nemusel stydět ani slušně obrněný bombardér kosí jednoho nepřítele po druhém. Klasická podoba válečných filmů vstupuje do nové anime dimenze kterou si ani nedokáže představit. Hrubá síla křehké vnady a hodně velký qvery. Kopněte do vrtulí, nejbláznivější bitva o nebesa začíná! Hele... když vypustíte ty boty a představíte si namísto toho klasická letadla.... tak myslím že to bude mnohem úchylnější než tohle. :D Pro ty co v tomhle doufali už od pohledu něco víc... mám jen jedno slovo. Kuptesilepšíbrýle. Je to čistá zábava pro dospělé... nic víc nic miň. Na rozdíl od jiných méně kvalitních pitomoučkých Hentai. Přesto dle dobrého ohlasu vznikly dokonce 2 série a film.... což není tak špatný na celkem jednoduché, ale kawaii neko styl anime. :) ()

Season 2 (2010) (S02) 

Přišlo mi to docela zábavný jak to vzali prakticky od píky.... dokonce jsem přišel i na to proč oni jsou vlastně tak nalehko vždycky. :) Potěšil rozhodně i docela epický konec... Rappuzan to zabil totálně. :D Že to tentokrát bylo i o něčem jiném... Byl jsem dost mile překvapen. :3 V podstatě i docela zásadní změna od minulé série. Aj míň Hentai.... jako že na ty dlouhé záběry z pod sukně hlavních hrdinek, upnutých kožených gatěk a podobně... si začínám už vcelku zvykat. :) Tvůrci prostě nevsadily na to samé jak už to tak u těchto typů anime bývá... ale snažily se do děje vložit i něco nového jiného. Hádám že třetí série bude mít hodně společného z Witch Neuro... ale nebudu dopředu spoilerovat. jen prostě takové tušení. 8) Mě by to tedy rozhodně hodně potěšilo... už tak že SW2 od předešlé spíše Kawaii fantasy záležitosti... udělala hodně velký pokrok. musím 1 hvězdu jednoznačně přidat. Aby to nevypadalo že pořád jen chválím, ale hodnotím na jedno brdo... B) ()

Reklama

Reklama