Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lizzie se nepovedla maturita, ale smůla se na ni lepí i nadále. Už se nemůže dočkat, až vypadne z Ameriky a hlavně od domýšlivé spolužačky Kate. Jede s kamarády na prázdniny do Říma. Jenže Kate se chystá na stejnou cestu, a co je horší, obě budou muset sdílet pokoj. Situaci alespoň trochu zachraňuje její nejlepší kamarád Gordo, který hned první den vezme Lizzie na velkou vyhlídkovou cestu po městě končící u slavné fontány di Trevi, která údajně plní přání. A právě tady se Lizzie setká s hvězdou italské pop music Paolem Valisarim, jenž ji omylem považuje za svou partnerku, populární zpěvačku Isabellu Parichi, která jako by jí z oka vypadla. Netrvá dlouho a Lizzie prosí Gorda, aby jí pomohl vymyslet způsob, jak uniknout bdělému oku jejich vychovatelky, aby mohla jít na rande s Paolem. Ten ji vezme na projížďku kolem Říma a požádá ji, aby s ním vystoupila místo Isabelly na slavnostním předávání hudebních cen. Lizzie po krátkém váhání souhlasí a vzápětí je vržena do víru života italských celebrit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

JackieBliz 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff ve své typické roli. No jo, něco pro puberťačky. Ale musím přiznat, že to nebylo tak hrozné. Písničky se dali poslouchat a film jsem netrpěla, spíš jen tak potrpívala. Dalo se na to kouknout, upustit páru a podívat se na Řím z pohledu amerických filmových producentů. Zápletka a konec (vlastně celý film) se dal jednoduše předpovědět. ()

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff, to je jeden propadák za druhým, kandidát na nejhorší film. Herečka přijme vždycky roli v naivně zamilovaném příběhu bez nápadu a překvapení, je jasné, co se stane, nuda od začátku do konce, vystřiženo z červené knihovny a asi nějaké pro malé holky. Hilary si neumí vybrat správný scénář, každý její film dopadne takhle .. nulový příběh, jakých už bylo natočelo nespočet. Trapný brak. ()

Reklama

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Já jsem takový krypl. Zasklil jsem část Podfukářů a "nebrečících kluků" kvůli takovéhle krávovině. Nevím proč, ale v létě často dostávám stavy psychózy, kdy mám naprostou chuť zhlédnout nějaké americké podprůměrné céčko, ve němž hrají teenageři. Dnes bohužel tento stav nastal. Italské prázdniny se ani nějak moc celkově komentovat nedají. Někdo v tomto druhu filmů najde zalíbení, jiní (stejně jako já) to odsoudí. Já tedy herecké výkony pošlu k vodě, stejně tak jako scénář. Takže jednu hvzědu uděluji za dobré záběry Říma ze skůtru (až moc podobné Fellinimu...). ()

Fawkes 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě kdysi nesmírně bavil, Hilary Duff je mi prostě nesmírně sympatická, má skvělý hlas a její písničky mají skvělý optimistický náboj. Jako herečka je možná o třídu níž, ale i tak hraje dobře. Oblíbil jsem si taky hlavní písničku What dreams are made of, která zazní na konci v koloseu. Když jsem se nedávno podíval na Italské prázdniny znovu, musel sem nakonec snížit hodnocení o jednu hvězdu dolů, protože se to samozřejmě nedá srovnávat s vrcholnými filmy. (79%) ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Jste krásná a všemi obletovaná dívka a když jedete do Itálie na prázdniny, co se vám tak může přihodit, že by se tam našel někdo do koho byste se mohli zamilovat a prožít s ním nezapomenutelné prázdniny?? Stále dokola a dokola. Nezajímavé, už na počátku víte, jak co dopadne, takže divák nemůže objevit něco, co by ho zaujalo nebo dokonce překvapilo. A k tomu hezounká Hilary Duff, která je tak milounká až mi leze na nervy. Jediné plus tohoto filmu je, že u toho člověk nemusí přemýšlet, a to ani trošičku. Takže uděluji hvězdičku aspoň za tu práci, kterou s tím lidé měli. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že Hilary Duff hrá postavu Lizzie aj Isabelly, tak vokály Isabelly v origináli spieva jej staršia sestra Haylie. (Mandragor)
  • Natáčelo se v Římě (Itálie), Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Pro lepší odlišení postav Lizzie a Isabely, ztvárněných Hillary Duff, se při dabování filmu rozhodla režisérka českého znění Lucie Svobodová obsadit Andreu Elsnerovou pro roli Lizzie a Jitku Moučkovou pro roli Isabely. (funhouse)

Reklama

Reklama