Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O žádné veledílo se samozřejmě nejedná. Je to taková ta každoroční předvánoční romantická záležitost, která se tentokráte dá snesitelněji a bezbolestně přežít. 10 let do podobných filmů byla obsazována Anistonka a nejsem si jistý jestli zrovna Emma Roberts má na to ji adekvátně nahradit. Ta holka má jisté kouzlo, ale tady hraje občas afektovanou holku, která má veliké štěstí že jí osud přihrál do cesty Lukea Braceyho, protože to skoro vypadá že by taky mohla skončit navěky sama. Duo je společně určitě sympatické, takže divák tak nějak tuší, že by jim to nakonec i přes všechny možné scénaristické klacky mohlo vyjít. 50% ()

Erinien 

všechny recenze uživatele

Má to své zápory (jako pár fakt trapných "amerických" scén ) ale i své klady, které těch pár trapných chvilek vyváží. Zasmála jsem se a to i několikrát a pak ten chlap. Kvůli němu to můžu vidět i podruhé. Možná i potřetí. Uff, jsem naprosto neobjektivní. Jinak se mi na netflixovych romkomech moc líbí taková nějaká umírněnost, ti lidé jsou "normální", obyčejní s výborným smyslem pro humor ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Velmi předvídatelná, zamilovaná a typicky Netflixovská zábava. Holidate postupně odškrtává všechny položky ze seznamu co v takovém filmu nesmí chybět. Sexy holka, sympatický chlap, nezájem, zamilováním hněv a happyend. Pokud jste čekali něco jiného budete zklamáni. Já proti takovým filmům nejsem, když jsou obsazeny dobře a hezky to odsýpá a Holidate tohle docela umí. Není tolik momentů, co bych se smál, ale film mi příjemně utekl a dostal jsem od Netflixu přesně, to co jsem čekal. Fakt je, že film není ničím výjimečný a nemá nic čím by vystoupil z řady. Hvězdu navíc pro Emmu. Ona je prostě skvostná! (50 %) ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Klasické rutinní řemeslo, ale dobře natočené. Představa post-moderny v mainstreamu je vtípek: "pitomé romatnické komedie, oni furt dělají, že se nechtějí, přitom jsou na plakátu, tak je jasný, že spolu skončí." Tak proč to děláte stejně, milí tvůrci, když vás to tak štve? Nebo nedejbože napsat skript tak, aby to nebylo jasný od začátku až do konce? Ne raději si z toho uděláme jakože srandu. :-) ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jedno šťastie že Emka ešte nie je tak proflákla a ešte sa objavuje v relatívne pozeratelných filmoch. Toto je príjemná, romantická a dokonca aj komédia, kde je silny úvod, mrtvy stred, všetky možné klišé, z ktorých si scenáristi v dialógoch robia sranda a happyend. Objektívne dve ale jednu dám za ústrednú dvojku, ktorej to ladilo. 3 z 5 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)
  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)

Reklama

Reklama