Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva nezadaní už mají po krk toho, že jsou na svátky vždycky sami, a tak uzavřou dohodu a na všech oslavách v roce si navzájem dělají doprovod. Pak ale přeskočí jiskra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Doposiaľ najľahšia a (napriek občasným zaváhaniam) najviac stráviteľná komédia z dielne Netflixu. Tvorcom išlo o to, aby diváka zabavili. Osobne si myslím, že sa im to aj podarilo. Samotný príbeh a čo je za ním sú bez prekvapenia a hlbších rozmerov – v danom prípade však to nevadí. Emma Roberts v roli Sloane je veľmi dobrá a mnohokrát sama nesie na pleciach celý film. Chémia medzi ňou a L. Bracey je premenlivá – občas funguje, občas je veľmi krehká. Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Emma Roberts hraje jako obvykle sympatickou hlavní postavu, které se daří získat si diváka na svou stranu. S hereckým partnerem Lukem Braceyem jim navíc chemie docela funguje, což je základ dobré romantické komedie (a naopak něco, co se úplně nepovedlo třeba v Love Hard). Nicméně jinak je to poměrně tuctový film s množstvím klišé a jak to tak bývá také s množstvím postav, které jsou spíš karikatury než nosné a zajímavé postavy. Střídají se docela povedené scény (oslava Silvestra…) s některými podprůměrnými až nevkusnými gagy. Naštěstí jsem ale od filmu nic více nečekala, takže v zásadě jsem byla spokojená. Je to zkrátka jedna z mnoha průměrných „vánočních“ romantických komedií, které stačí vidět jednou. A slovo „vánoční“ je skutečně nutné dát do uvozovek, jelikož film sice začíná a končí o Vánocích, ale jinak pokrývá průběh celého roku a všechny možné svátky, tudíž název filmu v angličtině i češtině je vlastně přesně padnoucí a velmi doslovný. Škoda jen, že film nebyl v rámci scénáře o něco více nápaditý a o něco méně kýč. ~(3,2)~ ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Strašne zabitý potenciál. Ten námet mal šancu sa stať sviatočným evergreenom. To by ale scenár nemohol byť na úrovni tematicky podobných kanadských TV filmov, ktorými sa to v telkách hemží. Režisér sa tiež moc nesnažil, takže to celé zachraňuje sympatický casting s veľmi slušnou vzájomnou chémiou. Klasický Netflix. Vidieť a zabudnúť. V rámci novodobej mainstreamovej romcom tvorby celkom OK, ale v tomto žánri existuje veľa skvostov. Strata času. 5/10 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Obe hlavni postavy maji skvelou chemii, ac k tomu nemaji pribeh, nebo scenar. Snad to trochu zmeni mysleni o pokleslosti zanru romanticka komedie, hlavne v Cesku. Byt single neni spatne. Mate cas pro sebe. Ale spolecnost vyviji enormni tlak nekoho si najit. Zapletka filmu je podobna jako televizni film z roku 2016 The Mistletoe Promise (Ako milovat vianoce). Fvurci tohoto romcomu jsou mimoradne krativni a uvarily z banality chutne jidlo, které chutná jako sériový tovární výrobek. Nevím jestli se najde někdo, kdo po přeštení obsahu neodhadl, jak se bude příběh vyvíjet. Závěrečný šťastný konec v supermarketu je konvenční a recyklovaný. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Taková hodně příjemná romantická komedie, některé situace prostě ze života, některé přitažené za vlasy; asi tak jak to konzumenti romantických komedií mají rádi. Není to přehnaně přeslazené, ani trapné, fekální jen lehounce. Na plakátu je sice vánoční stromeček, ale vánoční náladu v tom nehledejte, ani sváteční. Je to spíš o dvou lidech, co hledají a nakonec je jedno, jaké je období. Lepší 3*. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení začalo v květnu 2019 v Atlantě ve státě Georgia (USA). (ČSFD)
  • Ve scéně v obchodě, kde Sloan (Emma Roberts) mluví o tom, že by Ryan Gosling nikdy nešel sám nakupovat, je za jejími zády vidět muž u chladícího boxu, který nápadně připomíná právě Ryana Goslinga. Všímaví diváci o tom hojně diskutovali na sociálních sítích, až nakonec herec Chad Zigmund (který je Goslingovi velmi podobný) na Instagramu prozradil, že tuto postavu ztvárnil právě on. (Nikitera)

Reklama

Reklama