Reklama

Reklama

Mikýřova úžasná pouť internetem

(pořad)

Obsahy(1)

Za časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů, neklidem zmítaná země zrodila hrdinu. Byl jím Mikýř, mocná princezna, zocelená žárem bitev. Síla... vášeň... nebezpečí. Jeho odvaha změní svět. A nebo taky ne. Martin Mikyska dal vzniknout na místní poměry ojedinělému formátu, ve kterém se týden co týden věnuje tématům, které hýbou českým internetem. (MALL.TV)

(více)

Recenze (92)

InsulinBoy 

všechny recenze uživatele

Uctívejte našeho lorda. Bez pochyby nejlepší internetový pořad s humornou tématikou. Mikyska v necelých třech desítkách epizod tohoto pořadu rozválcoval svými argumenty víc lidí, než co dělníci na D1 uváleli za 50 let asfaltu. Skvělou editaci a humor taky zkrášluje zapojení fanoušků do show a živá vysílání. Bez pochyby 5 hvězdiček, shut up and take my money. ()

diahexik 

všechny recenze uživatele

Přístupný humor, který je většinu času fajn, ale v delších dílech už trochu omrzí a moc nedělá svou práci. Moderátor má super náhled na většinu kauz na českém internetu, editace pořadu je naprosto famózní, jen již zmiňovaný humor občas začne nepěkně škobrtat, ale nejspíš se není čemu divit, vymýšlet každý týden vtipy na nový díl musí dát obrovskou práci, přesto ale nemůžu dát pořadu více než tři hvězdičky, protože až na prvních pár dílů jsem si žádný z nich nepustil víckrát. Má to spoustu potenciálu, jen to ještě pořád potřebuje spoustu pilování, pak to na pět hvězdiček stopro bude. //Tak ne, no. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál? Ano, Honimíre, máš naprostou pravdu. ... Akorát, že vůbec. Kvalitně sestříhaný/zeditovaný pořad, který ví, co a jak v tomto médiu funguje a nejedná se jenom o klasické "Hey, fellow kids.". Protože to dělá (a hraje; nedovedu si ve stejné kvalitě představit úžasnou pouť internetem jiného člověka) osoba správného věku. Na první pohled by se mohlo zdát, že jde pouze o trapnou "lol, I'm so random" zábavu. Ale skutečně jen na ten první. MÚPI staví humornou cestou zrcadlo veřejně známým osobám nezávisle na jejich postavení ve společnosti (politici, zpěváci, tvůrci online obsahu, atd.). A pokud tyto osoby ještě navíc jsou tzv. exploitative vůči např. dětem, je dobře, že na to někdo upozorňuje. S tím souvisí také to, že i když je tam dostatek kvalitního vlastního scénáře, velkou část obsahu MÚPI čerpá přímo z obsahu od samotných osob, které komentuje. Je to rozhodně zajímavější než pouhé mluvící hlavy u konkurenčních pořadů, které díky tomu musí pracně hledat humor jinde. A pokud není dostatek humorného obsahu od samotných osob, nasazuje MÚPI mistrně vypointované střihy/edity. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* před rokem jsem začínal s tímto komentářem: "pro tenhle pořad nejsem ta pravá cílová skupina, protože nejsem zapojen do sociálních sítí, natož abych se zajímal o působení českých "celebrit" na nich. Přesto jsem pár dílů shlédl, abych pochopil proč tu má tak vysoké hodnocení. Věřím, že pro někoho to může být vtipně kritické, ale jestli to má nějaký smysl tak to pochybuju a jen vzniká další "celebrita", která parazituje na působení jiných. Ale odpad si nezaslouží, tak dávám aspoň jednu hvězdičku a baví mě jít proti proudu ;-)." .... Listopad 2021: Za vším tím, co jsem napsal o starších dílech si stojím, ale koukám, že v posledních měsících Mikyska uzrál a vybírá si čím dál zajímavější témata. Zejména předvolební pořady měly hlavu a patu a teď i poslední o investičních šmejdech má šťávu. Jeho styl humoru i používaný slovníček je určitě bližší mladší generaci, ale pro ně je to hlavně určeno. Rozhodně jsem rád, že se objevil pořad, který si nebere servítky a dělá si srandu z lidské hlouposti. Takže hnedle je tu z hvězdičky třikrát tolik.... Jen tak dál ;-) [ PŘÍBĚH: X /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Je to sice bizárek na pátou, ale přesto se jedná o jeden z v současnosti nejdůležitějších publicistických pořadů na českém internetu, který velmi zábavnou, byť poučnou formou dokáže skvěle poučit o těch nejsilnějších kauzách, které hýbou nejen tou virtuální, ale bohužel i skutečnou českou společností. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě Je to vaše chyba aneb kauza vládní TikTok jsou zmíněny seriály Hra o trůny (od r. 2011) a Šmoulové (od r. 1981). (G....)

Reklama

Reklama