Reklama

Reklama

Mikýřova úžasná pouť internetem

(pořad)

Obsahy(1)

Za časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů, neklidem zmítaná země zrodila hrdinu. Byl jím Mikýř, mocná princezna, zocelená žárem bitev. Síla... vášeň... nebezpečí. Jeho odvaha změní svět. A nebo taky ne. Martin Mikyska dal vzniknout na místní poměry ojedinělému formátu, ve kterém se týden co týden věnuje tématům, které hýbou českým internetem. (MALL.TV)

(více)

Recenze (92)

NinetyOne 

všechny recenze uživatele

Všechny 'try not to laugh' videa sjedu bez jedinýho mrknutí, nerozesmějou mě komedie s Willem Ferellem, Jackem Blackem, dokonce ani žádný Troškovy výtvory. Humor českejch youtuberů je tak dekadentní a nucenej, že se tomu obloukem vyhýbám. Pak jsem nevim kde narazil na tohle a v některejch momentech jsem se i docela usmál, o pár dní pozdějš jsem u jeho jinýho videa vyprsk smíchy. Nejdřív sem si řikal, že Kovymu uteklo ze sklepa jeho utajovaný dvojče, ale dopadlo to nejlíp, jak mohlo. 400%. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Je to sice bizárek na pátou, ale přesto se jedná o jeden z v současnosti nejdůležitějších publicistických pořadů na českém internetu, který velmi zábavnou, byť poučnou formou dokáže skvěle poučit o těch nejsilnějších kauzách, které hýbou nejen tou virtuální, ale bohužel i skutečnou českou společností. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Vtipný, chytrý a nenápadně vzdělávající (a varující, co všechno může na sítích číhat, čemu jsou lidi schopní uvěřit, a jak bezbranné musí být hlavně děti). Na můj vkus až příliš rychlé – některé komenty jsou nesrozumitelné, některé obrazové gagy se jen mihnou, takže je buď člověk nezaznamená nebo musí video zastavit. Podkresová hudba je někdy přepálená, až přehlušuje hlavní koment. Ale to jsou jen maličkosti. Podstatné je, že několikaminutový šot je vymazlenou vtipnou rachejtlí s vybuchujícími jiskrami vtipu. ___ Na okraj, v několika článcích a recenzích o pořadu jsem četla, že vizuál vypadá lacině, ale ve skutečnosti dá autorům hodně zabrat. No, nevím, co viděli recenzenti. Já naopak vidím naprosto perfektní, promakanou práci s obrazem a počítačovou animací, jejíž výroba musí trvat neskutečně dlouho a na perfektním výsledku je to vidět. ()

Qer 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad má úplně všechno. Pasivní příjem, nevyužitý potenciál, sílu magnetů a především mých 100 jednotek pozornosti. Můj život bez MÚPI byl k ničemu. Býval jsem jen smutný malý chudák, který moc přemejšlel. Ale nyní jsem na doublu a brzy budu quadro, až mi rodiče zvýší kapesný. To je veliká pravda! V téhle plejádě zajímavých postav mi nejvíc dělá dobře možná trochu zapomenutý Pantáta Mikyslav. Z toho důvodu dávám pouze šest a půl hvězdiček z pěti. I když se vesmír neustále rozpíná jako ego Markuse Revolty, nabízí se do placu jednoduchá, ale velice důležitá otázka. Můžu si v klidu nakoupit?! ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Na veľa vám môže stačiť aj úplne malý a jednoduchý nápad. "Honimíre, máš naprostou pravdu! Akorát že vůbec.." Pán Mikyska dokázal so svojim produkčným týmom nájsť obrovskú dieru na trhu a priniesť do Československých lesov a hájov politickú satiru spojenú s náučnou tématikou, miestami až silnou investigatívnou novinárčinou, štylizovanú do prostredia YouTube videí a MEMES okolo roku 2009 (s tým sa Kovy už pochváliť nedá, keďže sa z jeho videí postupne vytratilo a zmenilo hlavne zameranie, z podania informácii o téme na prostú stand-up komédiu) . Svojou témou a prevedením si showka nájde mladších divákov, no hlavne aj veľkú časť dospelého osadenstva. Niekomu nemusí vyhovovať drsný a vulgárnejší humor s pojený s chaotickými prestrihmi a energetickými scénami, no pre väčšinu tém mi táto štylistika extrémne sadla. Tým ako sa svet časom stáva viac a viac politicky korektným je úctyhodný výkon prísť s niečim podobne odvážnym. Osobne môžem reláciu len srdečne odporučiť. Mall.tv prekypuje skvelými námetmi od menších tvorcov a je super vidieť, že i cez byrokraciu, ktorá cez takéto projekty logicky prúdi sa stále dá presadiť. A to som videl len zlomok toho, čo sa na tomto tripe dá nájsť. Držím teda tvorcom palce do budúcna a aj keby to boli len ďalšie dve videá, podarilo sa im niečo, čo už dlho niekomu nie - záujem ľudí sa dobre informovať. Well, niekedy vám na vybudovanie komediálneho zlata postačí aj strohý Sukulent. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě Je to vaše chyba aneb kauza vládní TikTok jsou zmíněny seriály Hra o trůny (od r. 2011) a Šmoulové (od r. 1981). (G....)

Reklama

Reklama