Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Biologický experiment se šváby se vymyká kontrole. Zmutovaní, masožraví a neuvěřitelně hladoví švábi se dávají do pohybu. První v cestě jim stojí malá rybářská vesnička v Nové Anglii. Obyvatelé vesnice budou muset do boje proti švábům dát všechno, aby ochránili svou komunitu. (Chatterer)

Recenze (25)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Už tu byli pavouci, červi, mravenci, slimáci i klíšťata, tak proč by si kus lidského masa neodtrhli opomíjení švábi? The Nest je dalším z řady klasických "Nature terrors" z hmyzí říše, kdy zmutovaní jedinci táhnou skrz město a požírají všechno živé, co jim zkříží cestu. Snímek hezky odsejpá, nebere se příliš vážně, divák si tu přijde ke spoustě na kost ožraných zvířat i lidí, a ještě více těch malých hajzlů, kteří se dostanou naprosto kamkoliv. Všechno finišuje v posledních dvaceti minutách, kde dojde na pravé orgie poctivého gore a elektronických loutek. BTW, pobavila mě scéna, v níž dívka morduje šváby všemožným kuchyňským náčiním jako mikrovlnkou či toasterem. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Ostrov, atmosféra maloměsta, odvážný šerif, genetické experimenty, masožravý hmyz a nakonec i pořádná zmutovaná obluda. Ten film má vlastně všecko, co od béčkového osmdesátkového hororu vyžaduju.The Nest je opravdu úsměvná, extrémně nevěryhodná, jednorázová zábava, ale díky pár slušným okamžikům za to zkouknutí stojí. 60 % ()

Reklama

giallo 

všechny recenze uživatele

Solidní béčko, které si na nic nehraje a hrdě se hlásí k R. Cormanovi. Nic víc nic míň. To sebou nese ale běžné neduhy těchto produkcí....Mizerné triky, na kterých je vidět omezený rozpočet a pohledem dnešního diváka si už na nich zub času urval velké sousto. To platí i pro celý film a o špatných hercích raději ani nemluvě. Škoda nulové atmosfy, která to mohla zachránit...Bohužel, slabší 2*. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Klasicky nechutná osmdesátková záležitost. Tentokráte lidi musí čelit masožravým inteligentním švábům. Ano, čtete dobře. Není před nim úniku a závěrečný záběr na botu, na které se vyhřívá jeden výstavní kousek jasně ukazuje, že i tady jsme se možná mohli dočkat série :) Herci samozřejmě otřesní a gore efekty chuťovka pro slabší povahy. 40% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že všetko to gore a milo nedokonalé special make-up a prosthetic effects sú na minimálnom priestore. Máme tu väčšinou lúštenie prípadu so švábmi, ktoré keby nemalo sympatické herecké osadenie a neodohrávalo sa v príjemnej osemdesiatkovej atmosfére, nedočkavý divák by pri sledovaní pretáčal prehrávač ostošesť. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Film bol natočený v priebehu 25 dní. (beso74)
  • V rannej fáze scenára bola postava doktorky Morgan Hubbard (Terri Treas) napísaná pre muža. (beso74)

Reklama

Reklama