Reklama

Reklama

Smrt do roku 2020

(TV film)
  • USA Death to 2020
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok, na který nikdo z nás nebude rád vzpomínat, očima nejhůř informovaných komentátorů v historii. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (156)

Splasher 

všechny recenze uživatele

Spíše než Wipe to připomíná Iannucciho 2004: Stupid version (která mi bohužel s odstupem času už nepřišla tak vtipná), ale pouze formátem, nikoli odvahou humoru. Ten dává za pravdu již dříve potvrzenému postřehu, že dělat povedenou satiru na Trumpa je prakticky nemožné (viz ubíjející SNL, Colbert, Oliver ...). Potěšil Grant, který mi svou variací (mnohem více než Attenborougha) připomínal jednu ze skečových postav Hugh Lauriho. ___ Footnote, neboli krásně česky Nota nohy: 1) Není to dokument, ale mockument. 2) BBC s tím nemá nic společného, celé je to v režii a produkci Netflixu (dlouho tu tvrdím, že je Netflix korektnější než BBC). 3) Kdo jenom trochu sleduje UK komediální scénu, tak musí vědět, že se skládá z více než 90% z levicově smýšlejících lidí. Tady na čsfd mě vždy bavily ty ublížené odpady pro Olivera, když "najednou" hodnotící zjistil, že s Oliverem vlastně v ničem nesouhlasí. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Hej, jako vážně ? :D :D Myslím si, že potřebovali mít hodně veliké "koule" na to, aby toto vytvořili :D Ale jedině dobře, protože v současné chvíli je i potřeba, aby něco takového vzniklo..a Samuel L. Jackson? :D Úplně jsem si ho dokázala živě představit a šup - je tam :) Skvěle sarkasticky, svižně, vtipně, shrnutý rok 2020 z pohledu amerických občanů a těším se, co bude 2021. ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Jako satira na populistické sráče zbytečně umírněné, přestože několik skečů bylo trefných. Reální Tři králové tuhle zábavnou drobnůstku strčili do kapsy s přehledem, autoři museli hořce litovat, že šestého bylo až letos. Biják z Kapitolu převálcuje máloco, vše, co bylo před tím proletělo propadlištěm dějin, ale budiž. Každý rýpanec do Vrtěti psem se počítá. ()

cineczeck 

všechny recenze uživatele

V několika recenzích jsem se dočetl, že prý "tohle není žádná satira". A já si myslím, že určitě je. Povedená. Satira a (sebe)reflexe je teď tak vzácná, že už ji ani nejspíš nepoznáme.. V jakémsi mediu se před kameru posadí samozvaní moudří rádcové, AKA erudovaní odborníci na vše, kompetentní politici a vědečtí pracovníci, hvězdy šoubusinesu, prostí komentátoři a z úst jim vypadávají pěkná hovínka... Např.poslední čerstvá zpráva z jednoho českého média od jednoho českého "odborníka": že prý si nemáme v době pandemie pořizovat psí mazlíčky.. Tak o tom je Det tu tvany tvany.. Teda myslím si to, kdo ví:)) ()

Destoroyah 

všechny recenze uživatele

Humor sa naozaj podaril aj s hercami si pohrali a je to taká originálne komédia s dobrými vtipmi. Prvá polovina filmu pekne hovorí o udalostiach aj s kvapkou humoru, ktorí nieje niekedy až tak dobrý ako v iných stránkach filmu, ale zas dajú sa tu nájsť aj pár humorných situácii. Herci hrajú dobre, čo cením pretože nie v každej komédii herci sú špičkoví ale o tomto filme sa dá povedať že tu hrajú až nadpriemerný herci. Druhá polovica filmu je taká trocha nudnejšia, menej humoru a všetko sa to tam točí okolo jednej témy a to sú voľby. Áno, súhlasím s tím že toto nieje luxusný film ktorý presahuje rekordy, ale mne osobne sa táto komédia páčila. HODNOTENIE: 8/10 ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Již podruhé herec Joe Keery ztvárnil postavu YouTube influencera. Poprvé se tak stalo ve snímku Spree (2020). (Kuzmik)

Reklama

Reklama