Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele GejmronCZ k tomuto seriálu (3)

Část 2: V potu tváře (2023) (S01E02) 

Nemůžu si pomoct, ale občas v tom soundtracku, konkrétně minimálně v outru, slyšim skoro až melodii Pirátů z Karibiku, zejména pak Na Konci Světa. A což o to, je to spíš pocta pro Hanse Zimmera, protože druhej i třetí díl Pirátů z Karibiku je úžasnej všemi směry včetně hudby. On vždycky dokáže udělat tak neskutečně dobrej soundtrack, že to pozvedne celej film o řád výš ať už je sebehorší. Každopádně skvělý díl. Nejsem z toho ani náhodou tak odvařenej jako z Mandaloriana, protože to je královskej počin, ale pořád skvělý. Ach, pořád můžem jen snít, že by takovou kvalitu měla třetí trilogie :( ()

Část 6: Daleko, předaleko (2023) (S01E06) 

Jen 1 dotaz. Proč mi ta krajina tak hrozně moc připomíná pláně Rohanu? Jinak nevypadal Thrawn tak špatně. Jsem čekal dalšího imperiálního důstojníka, ale tohle ne. Konečně něco originálního. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama