Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele cerdax2 k tomuto seriálu (2)

Ahsoka (2023) 

Tezko rict proc se tohle dilko jmenu Ashoka, kdyz vetsina je o sobecke Sabine, ktera nepochopila sveho mistra Ezru. Ezra za cenu sveho vyhnanstvi zachranil cely vesmir, Sabine za cenu celeho vesmiru ziskala cestu za Ezrou :P. Krome klasickeho pouzivam a nepouzivam sve schopnosti, je tenhle serial relativne divatelny. 70% ()

Část 4: Ztracení Jediové (2023) (S01E04) 

Pet hvezdicek za akci minus tri za demenci scenaristu, a/ v celym sektoru je rusen signal, proto z povrchu planety s poskozenou vysilackou komunikuju o 106, b/ Ahsoka vs sila vs orb, kapitola sama pro sebe, c/ orb pokazde vyzadoval aktivaci, po vyjmuti Ahsokou ne, d/ ve chvili vyjmuti orbu byl dle grafiky vypocet lehce za polovinou, po navraceni orbu, byl hotov a tak se da pocitat dal a dal, tohle je zatim jednoznacny vyherce v poctu oslich a casto zbytecnych mustku. K tomu detinske chovani Sabine, u ktere se lze tezko rozhodnout jestli je to on, ona ci ono. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama