Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera riskuje svoji kariéru, aby pomohla svým přátelům. Ahsoka se Sabine čelí nepřátelům. (Disney+)

Recenze (53)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sabine a Ashoka musia čeliť nepriateľom, ktorý už majú v rukách kľúč k nájdeniu Imperiálneho generála Throna. Sabine podľahne nepriateľovi v snahe zachrániť Ezru a Ahsoka sa stretáva so svojím majstrom. Hera aj napriek zákazu prichádza na pomoc svojím priateľkám. Prevedenie: Opäť silne emancipovaná časť ale opäť mi to nevadí nakoľko sa stretávame s veľmi peknými súbojovými choreografiami a celkovo príbeh napreduje a netočí sa v kruhu. 97% ()

inmax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně parádní díl. SPOILER Marrok se zařadil mezi postavy, které si fandové oblíbili, vymysleli mu ty nejzajímavější backstory, aby se pak žádná z nich nevyplnila a on skončil v propadlišti dějin po boku Snokea a rytířů z Renu. Finální záběr na Anakina nic moc, na rozdíl od seriálu Obi-Wan byl omlazen asi víc než tam a bohužel to bylo poznat i když jen stál a nic moc nedělal. Snad bude v další epizodě vypadat líp. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předvídatelná epizoda, leč doručila to, co měla. Marrok se bohužel stane další bezvýznamnou postavou, kolem které bylo hodně povyku. Upřímně si myslím, že se celý seriál bez něj mohl obejít, pokud je toto jeho konec. Epizodu nahoru táhl Baylan, jenž je napsán skvěle a k němu si člověk lehce najde sympatie. Ahsoka se nám potřebuje malinko rozjet, zatím je taková moc chladná, ale to by měla napravit příští epizoda. ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vy AndoroMilci si běžte vymastit dicky někam do knihovny nad Algebrou protože seriál Andor byl stejně tak nudnej a se Star Wars neměl nic společného =D ale Ahsoka dokazuje že když vezme otěže do rukou pravý fanoušek Star Wars jako je právě Dave Filoni tak dostaneme takové Star Wars jaké jsme si přáli, ten feeling obzvlášť z tohoto čtvrtého dílu byl naprosto stejný jako když jsem před 25 lety viděl poprvé Epizodu VI. Tohle jsou Star Wars které jsme chtěli a které jsme si přáli. Dave Filoni je bůh! A konečně nám dodal to nač jsme čekali a očekávali A….. 10/10 ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pinda pochopila, že zas taková kingoška není a konečně si vzala beskar a pistoli :D. Jinak velice slušná epizoda s jedním celkem zásadním failem: to si nemohla “kuličku” přitáhnout (odstrčit) pomocí síly a musela na ni šahat? Také celkem nechápu: “nikdo za námi nepoletí…”. Jako ono je víc “cestovních kroužků” na poskakování mezi galaxiemi? A pokud není potřeba, tak proč se s ním stavěli? Chápu tedy ty komentáře ostatních o “kopancích scénáře”. Za naprostou pecku považuji integraci i na “kmenové Star Wars”.  Pozn.: co je sakra Ezra? ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Magie, která udržovala Inkvizitora Marroka (Paul Darnell) naživu, je stejná, jakou použila Matka Talzin na vylepšení a udržení při životě Savage Opress či jeho bratra Darth Maula. Jedná se tedy o moc čarodějnic z Dathomiru. (Veskoslav)
  • Anakin (Hayden Christensen) má na sobě jedijskou róbu z konce éry Klonových válek a jeho pádu k Temné straně. Nemá ale meč Anakina Skywalkera, ale Darth Vadera. (Veskoslav)

Reklama

Reklama