Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hera riskuje svoji kariéru, aby pomohla svým přátelům. Ahsoka se Sabine čelí nepřátelům. (Disney+)

Recenze (53)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předvídatelná epizoda, leč doručila to, co měla. Marrok se bohužel stane další bezvýznamnou postavou, kolem které bylo hodně povyku. Upřímně si myslím, že se celý seriál bez něj mohl obejít, pokud je toto jeho konec. Epizodu nahoru táhl Baylan, jenž je napsán skvěle a k němu si člověk lehce najde sympatie. Ahsoka se nám potřebuje malinko rozjet, zatím je taková moc chladná, ale to by měla napravit příští epizoda. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pinda pochopila, že zas taková kingoška není a konečně si vzala beskar a pistoli :D. Jinak velice slušná epizoda s jedním celkem zásadním failem: to si nemohla “kuličku” přitáhnout (odstrčit) pomocí síly a musela na ni šahat? Také celkem nechápu: “nikdo za námi nepoletí…”. Jako ono je víc “cestovních kroužků” na poskakování mezi galaxiemi? A pokud není potřeba, tak proč se s ním stavěli? Chápu tedy ty komentáře ostatních o “kopancích scénáře”. Za naprostou pecku považuji integraci i na “kmenové Star Wars”.  Pozn.: co je sakra Ezra? ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sabine a Ashoka musia čeliť nepriateľom, ktorý už majú v rukách kľúč k nájdeniu Imperiálneho generála Throna. Sabine podľahne nepriateľovi v snahe zachrániť Ezru a Ahsoka sa stretáva so svojím majstrom. Hera aj napriek zákazu prichádza na pomoc svojím priateľkám. Prevedenie: Opäť silne emancipovaná časť ale opäť mi to nevadí nakoľko sa stretávame s veľmi peknými súbojovými choreografiami a celkovo príbeh napreduje a netočí sa v kruhu. 97% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, přesně tak. Kdyby v minulém díle bylo to, co bylo v tohle první dvě minuty (alespoň ze strany záporáků), bylo by to víc konzistentní. Ale stejně byl díl skvělej stejně jako právě tenhle. A potom přijde top úplně všeho. Až jsem si říkala: A kam po tomhle klenotu? Prostě jsem na tu nádheru jenom zírala a zírala! ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pet hvezdicek za akci minus tri za demenci scenaristu, a/ v celym sektoru je rusen signal, proto z povrchu planety s poskozenou vysilackou komunikuju o 106, b/ Ahsoka vs sila vs orb, kapitola sama pro sebe, c/ orb pokazde vyzadoval aktivaci, po vyjmuti Ahsokou ne, d/ ve chvili vyjmuti orbu byl dle grafiky vypocet lehce za polovinou, po navraceni orbu, byl hotov a tak se da pocitat dal a dal, tohle je zatim jednoznacny vyherce v poctu oslich a casto zbytecnych mustku. K tomu detinske chovani Sabine, u ktere se lze tezko rozhodnout jestli je to on, ona ci ono. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • „Fulcrum“ bylo kódové označení pro agenta Aliance během Občanské války. Pod tímto jménem se jako první „schovávala“ Ahsoka Tano (Rosario Dawson). Následně pak bylo používáno i pro další agenty Aliance (agent Kallus). Původní označení Fulcrum bylo užíváno pro osobní kanál generála Anakina Skywalkera během Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Anakin (Hayden Christensen) má na sobě jedijskou róbu z konce éry Klonových válek a jeho pádu k Temné straně. Nemá ale meč Anakina Skywalkera, ale Darth Vadera. (Veskoslav)

Reklama

Reklama