Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ahsoka je konfrontována se svou minulostí, zatímco její spojenci podnikají záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (74)

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl Ahsoky. Kdo nezná Clone Wars a Rebels, bude zmatený a nebude chápat Anakina a jeho přechody z mladšího jí, staršího já, Wadera apd. Ale to není chyba seriálu. Jak se říká neznalost neomlouvá. Ale pak tu samozřejmě vidíme odpady, pravě kvůli těmto věcem. Nádhera plná emocí a vše do sebe zapadá. Ahsoka konečně ukázala jiné stránky chování. Čím dál víc se mi líbí Hera. Její rebelství, ale i chování mámy. Je to hold stará dobrá Hera. A rozhovor s robotem je lahůdka. ()

KiJi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako dobrý, ale nějak to neštymuje s filmy - vždyť Anakin nedosáhl na titul mistra, a tak nemohl mít padavana, a tak nemohl cvičit Ahsoku..... ale tento příběh je jak vidno jiný, to z jiného konce braný, to už jinde jsme....(asi se budu muset podívat na clonové války).  Na druhou stranu, to se jako budou seriály SW odvíjet jinak než filmové? ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ahsoka čelí démonom svojej minulosti a dostáva poslednú lekciu od svojho majstra Anakina Skywalkera. Zatiaľ Hera a pár republikových pilotov prečesávajú more v snahe nájsť ju. Herina rebélia bude mať ale na Corusante neblahé následky. Prevedenie: Nostalgia z "Klonových vojen" je neuveriteľná. Skoro ako zadok predstaviteľky Hery Sintuly. :) Vidieť Anakina z jeho padavankou je mokrý sen každého ortodoxného fanúšika SW. 85% ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A na tohle lákají v Americe do kin..? (tenhle díl) Disney už musí být fakt v koncích... Vždyť se tam dějově (zase) téměř nic neděje - jen spousta pomalých záběrů na útesy kvůli natahování času, "bitvy" natočené v prachu a mlze, aby se šetřilo na rozpočtu za vizuál, který se vyplácal na "velryby"... No a Anakin..? Naprosto zbytečný cameo vedoucí do ztracena... ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smíšené pocity. Jednak hezké flashbacky a easter-eggy. Ale od setkání s Anakinem jsem přeci jenom čekal více. Ahsoka a Anakin spolu utrousili pár vět a mám v sobě nenaplněný pocit z jejich setkání. Zbytečně se točilo okolo Hery a Nové Republiky, jejíchž úloha byla v této epizoda naprosto zbytečná. Musím se na to podívat ještě jednou, ale podobné pocity jsem měl při seriálu Obi-Wan Kenobi, když se Vader po letech setkal s Obi-Wanem a taktéž si nic moc neřekli. Chválím ale závěrečný odlet s Purrgily. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • V rámci flashbacků uvidíme dvě válečné operace. První je bitva o Ryloth, domovskou planetu Hery Syndully (Mary Elizabeth Winstead). V té době vedl rebelii proti Separatistům její otec generál Cham Syndulla. A druhá je během Obléhání Mandalore a občanské války, kdy se republikové vojska spolu s loajalisty vedené Bo-Katan Kryze, postavila proti vojskům Maula na konci Klonových válek (od r. 2008). (Veskoslav)
  • Meče Ahsoky (Rosario Dawson) vycházejí z klasického japonského stylu Daishō, kdy jeden meč je menší a kratší než „hlavní“ měč uživatele. (Veskoslav)
  • Svět mezi Světy (World Between Worlds) se původně nazýval Vergence Scatter a můžeme jej například vidět i v tajných poznámkách dávných rytířů Jedi v Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019). (Veskoslav)

Reklama

Reklama