Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (86)

Kchamobrasko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takoví zlom jsem nečekal. Po čtyřech naprosto průměrných epizod takoví klenot. Sice nerozumím proč to není první díl 3. série Mandaloriana, ale je mi to tak nějak jedno, aspoň se víc těším na dalšího Mandaloriana. Skutečně se to rozjede až když Mando najde Mandalorianskou kovářku. Souboj Manda a Vizsly Byl naprosto uvěřitelný. Pokračování Na Tatooinu je taky fajn, akorát nevím jestli je dobrá volba stíhačka N1, ale proč ne. No prostě This is the way. 9/10 ()

zborja

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo zřejmé, že se Mando objeví, ale je pro mě zklamáním, že se na jeho úkor upozadilo vše, co bylo dosud řečeno. Boba měl dosud tempo, děj se posunoval dál, prostor nedostávali "výplňkové" epizody. Tuto epizodu bych ani nebral jako část Knihy Boby Fetta, spíš jako bonusovou kapitolu ve stylu režisérské verze. Úvod je kulervoucí. Návrat těch, kteří se zdáli být padlými velice potěšil, aby byl následně sražen jejich dogmatickým přístupem. V takovém případě mě více oslovilo Fettovo pojetí "rodiny". Nová loď a její prezentace bez chyby, ale kam bude dávat karbonitvé odlitky? A že by Mando netasil hned, jak uviděl Fennek? Jen doufám, že příští epizoda nebude o tom, jak "taťka" vozí "synka" v nové káře, vyhnou se "Disney" humoru atd. Chci Bobu Fetta. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další průměrně vynikající epizoda Mandaloriana a suverénně nejlepší epizoda Bobba Fetta.. Počkat co?! Po dvou pro mě spíše slabších dílech tu máme tohle. Důkaz, že ta hlavní linka byla tak slabá, že ani sedm epizod nedokázala obsáhnout. Krásně tady vidíme, jak jinde je Mando oproti tomuhle seriálu. Mělo to nejlepší akci a hlavně styl! Ani se tak netěším na finální dvě epizody, spíš přímo na třetí sérii... Zvláštní čin od tvůrců, hlavně nevím, jak k tomu přistoupit v celkovém hodnocení série. Tohle bylo tak jinde, až bych se styděl za Bobba Fetta! ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je Mando frajer a vesmírem obklopená skrýš posledních Mandalorianů je skutečně cool. Tak přes to všechno je tenhle díl tím nejplošším ze všech. Což je obrovská škoda. Celá pasáž s opravou stíhačky byla táhlá a upřímně nudná. Parodie na kohouta trošku na sílu. Celkově nechápu, proč je tenhle díl tak vysoce hodnocený, když je zatím beze vší omáčky tím absolutně nejslabším. A to je ještě mírně řečené. Nakonec to nejlepší bylo ke konci dílu. Nostalgie ze závodů na Tatooine a byrokracie Republikánů v praxi. Slabší tři hvězdy. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda Mandaloriana, ale otřesná epizoda seriálu Boba Fett. Víte, tímto mi už definitivně došlo, že Mandalorian je vlastně reinkarnace Boba Fetta, a bohužel k impotenci LucasFilms/Disney to originální charakter schytává. Ale co už... Lepší reinkarnace Legend a zmrvenej originál, než nový content s cílem být co nejvíce korektní včetně zničení původních charakterů svým vlastním stínem, že jo, Rey? 100%/0% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Malý droid BD, kterého vidíme v hangáru, je odkazem na herní adaptaci „Star Wars Jedi: Fallen Order“. (UncleMorty)

Reklama

Reklama