Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (87)

Swannie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Píšem komentár len preto, že som nemohla uveriť vlastným očiam, keď som v titulkách zbadala Bryce Dallas Howard. Jej epizóda v Mandalorianovi mi prišla absolútne hrozná, kým táto mi prišla absolútne výborná - dobre vybudovaná, emočná, vtipná, no bez gýču či klišé, reálne ma bavilo pozerať na opravu dopravného prostriedku a počúvať ukričanú Peli. Skvelá epizóda, akurát z iného seriálu. Chudák Boba, že nedostal priestor vo vlastnej knihe. Nemyslím si, že je to preto, že by na to Boba a Fennec nemali - tvorcovia sa len mohli viac posnažiť. ()

zborja

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo zřejmé, že se Mando objeví, ale je pro mě zklamáním, že se na jeho úkor upozadilo vše, co bylo dosud řečeno. Boba měl dosud tempo, děj se posunoval dál, prostor nedostávali "výplňkové" epizody. Tuto epizodu bych ani nebral jako část Knihy Boby Fetta, spíš jako bonusovou kapitolu ve stylu režisérské verze. Úvod je kulervoucí. Návrat těch, kteří se zdáli být padlými velice potěšil, aby byl následně sražen jejich dogmatickým přístupem. V takovém případě mě více oslovilo Fettovo pojetí "rodiny". Nová loď a její prezentace bez chyby, ale kam bude dávat karbonitvé odlitky? A že by Mando netasil hned, jak uviděl Fennek? Jen doufám, že příští epizoda nebude o tom, jak "taťka" vozí "synka" v nové káře, vyhnou se "Disney" humoru atd. Chci Bobu Fetta. ()

Reklama

Kchamobrasko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takoví zlom jsem nečekal. Po čtyřech naprosto průměrných epizod takoví klenot. Sice nerozumím proč to není první díl 3. série Mandaloriana, ale je mi to tak nějak jedno, aspoň se víc těším na dalšího Mandaloriana. Skutečně se to rozjede až když Mando najde Mandalorianskou kovářku. Souboj Manda a Vizsly Byl naprosto uvěřitelný. Pokračování Na Tatooinu je taky fajn, akorát nevím jestli je dobrá volba stíhačka N1, ale proč ne. No prostě This is the way. 9/10 ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je Mando frajer a vesmírem obklopená skrýš posledních Mandalorianů je skutečně cool. Tak přes to všechno je tenhle díl tím nejplošším ze všech. Což je obrovská škoda. Celá pasáž s opravou stíhačky byla táhlá a upřímně nudná. Parodie na kohouta trošku na sílu. Celkově nechápu, proč je tenhle díl tak vysoce hodnocený, když je zatím beze vší omáčky tím absolutně nejslabším. A to je ještě mírně řečené. Nakonec to nejlepší bylo ke konci dílu. Nostalgie ze závodů na Tatooine a byrokracie Republikánů v praxi. Slabší tři hvězdy. ()

kockodan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně naprosto skvělá, parádní epizoda!!! Vizuálně lahůdka největší!!! Kéž by všechny byly jako tato! Naprosté vtažení do děje(ů), tři naprosto odlišné dějové linky, přitom žádná nebyla nudná ani žádný filler. A hlavně, je to o Mandovi a ne o nudném Bobanovi. To jsme museli čekat čtyři díly na to, než se objeví Mando, aby ten Boba Feťťák konečně za něco stá?! LOL! Štěbetavá, komunikativní, stále dobře naložená Amy Sedaris v roli inžinýrky vesmírných plavidel Peli Motto je prostě vždy dokonalým závanem čerstvého vzduchu a zábavy. Definitivně za 100%. P.S. Vy všichni zpovykaní, nevděční tří- a čtyř-hvězdičkáři tady, běžte se svým arogantním hodnocením do prdele! Nevím, co byste už chtěli jako!!! :))) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Když rodianské dítě zahlédne N-1 Naboo Starfighter, říká „Inkabunga“, což je huttsky „neuvěřitelné“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama