Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Washington s motorovkou a masivní pivař Sam Adams v téhle parodické verzi americké války za nezávislost Britům ten jejich čajíček pořádně osladí. (Netflix)

Recenze (49)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Je to strašně blbý, nekorektní, vtipný a v pár věcech docela trefný, výstižný film...  když jsme si ho onehdá v době před devíti dny s kámošem pouštěli na exkurzy do cizí země, celý autobus se koukal, na co to my dvě hovada zas koukáme. Nedivím se jim, tenhle film je za mě teda neuvěřitelný dílko, kde dle mého vše funguje na výbornou. Nekorektní humor na úkor diverzity? Ano. Absurdní situace které po slovním popisu jsou ještě absurdnější? Ano. Namakaný chlapy a kozatý holky? Ano. Anglánům se neřekne jinak než černoprdelníci? Ano... a takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. Ono je tam prostě všechno. A já nevím co k tomu dodat. Já to miluju, protože takovýhle absurdní hovadiny maj v mém srdci zvláštní místo. A nechápu a zároveň zcela chápu nižší hodnocení zde na této stránce. Lidi, dovolte si občas bejt trochu blbý, no tak... ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že není v mé moci čísly či písmeny vyjádřit, jak moc jsem se u této záležitosti nudil. Tvůrcům filmu musím přiznat obrovskou snahu o vytvoření děsně zábavného a děsně cool animáku, ale jejich snaha dopadla tak, jak dopadla. Děsně. No jo, no, zase jsem se jednou zbytečně připravil o čas, který jsem mohl strávit mnohem zábavnějším způsobem. Tahle kravina mě fakt nebavila, ale utěšuji se tím, že už mě příště nic takového nečeká. Doufám!! ()

Reklama

Zik2 

všechny recenze uživatele

Mohli se potkat anglický král Jakub I., George Washington, Abraham Lincoln a Thomas Edison? A byl Edison Číňanka? V této bláznivé parodii na americký vlastenecký kult zní odpovědi ano. O tomto filmu už se ani nedá říct, že zachází s historickými fakty svévolně, spíše se v historii volně inspiruje k vytvoření surrealného a celkem zábavného příběhu. Nejvtipnější je asi pojetí amerických stereotypů o sobě samých a o Britech, kteří, jak už víme z mnoha jiných amerických animáků, mají ošklivé zuby, a dále závěrečná scénka, kde se nově zrozený národ pohádá o řadových otázkách, zbraních, právech homosexuálů atd. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Stupidní film, který se až moc snaží být vtipný. A moc mu to nejde. Je to takový ten typ humoru, který sází na přehnaný vulgarismus a násilí. Takže kdyby mi bylo 10 let asi bych si to užíval. Popkulturní odkazy jsou fajn a závěrečná bitva taky ujde. Jinak je to celkem nuda. 4/10. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý a originálny. Film obsahuje veľa narážok na iné filmy a britskú/americkú kultúru. Niektoré nápady a scény vyšli lepšie a boli celkom zábavné, zvyšné iba ukázali snahu, ale pointa a vtip neboli dotiahnuté do úspešného konca, čo je škoda. Určite America nie je pre každého, ale nájdu sa určite jedinci, ktorí ju budú považovať za majstrovské dielo. Za mňa 5,8/10. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno