Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhalená tajemství, zlomená srdce a nečekané rozuzlení. Tuhle partu kamarádů čeká hodně divoká oslava Silvestra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Skoro se až nabízí zamyšlení nad polskou kinematografií...Kde ti naši sousedi s tou svojí kvalitou jsou, když si debutující režisér dovolí natočit takhle brutální, nekompromisní a stylovou jednohubku o jedné novoroční pařbě, která se zvrtne do brutálního průseru. Joo, Poláci, Vy si podejte ruku s Hollywoodem. Dávám sice tři hvězdy, ale tady jsem se bavil, jako hodně dlouho ne. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Neni to nejhorsi debut, pri jehoz hodnoceni je treba byt schovivavy. V generovani smichu trochu selhava. Přitom v ůvodu mě naladily vtípky jako "takhle nesbalím ani šlapku na E55",  "Pak skončí s masturbací nad fotkou něčí mámy", "Dovolila jsem ti, abys na mě močil". On:"To je toho, je to jako líbačka". ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nápaditá polská komedie. Jako největší klady vidím míru spletitosti vykreslených vztahů postav a jejich vzájemná propojení. Díky čemuž také vznikají zajímavé a moc vtipné scény. Jedny z nejhumornějších momentů pak má na svědomí dvojice sedící celou dobu před domem na lavičce. Film hodnotím velice kladně, neboť jsem se při něm nejen velice pobavil, ale také jsem byl po celou dobu napjatý a měl z filmu velice dobrý pocit. 83% PS: Finální alternativní realita tam podle mě být nemusela, ale rozhodně neurazí. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době Polsko excelovalo (alespoň mě to zaujalo). Popravdě, že to bude až takhle cáklé, ujeté a vtipné tak to mě mooc mile překvapilo. Každopádně nenechte se odradit začátkem filmu, protože ta pravá jízda teprve přijde, až se děj vrátí do doby zpět, než došlo k nechtěnému epickému samo-vyvraždování osob :D Nejedná se v žádném případě o HOROR! Děj je totálně ujetej, každá postava snad žije v jiné dimenzi a vyklubou se z nich totální hov*da, kteří si neberou servítky absolutně s ničím. Vtipných scén a hlášek tu je dostatečně. Dlouho jsem se nezasmál v takovéhle nevinné atmosféře, která se promění v tvrdý boj. K tomu všemu nám zahrají Mötley Crüe - Kickstart My Heart a to v ten nejlepší moment vyvrcholení filmu. To byla jízda :D ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Uáá! Moje implantáty!" Tak já nevím. Silvestrovský večírek skončil masakrem. To není spoiler, to je začátek tohohle v první řadě dramatu. Jo, místy vtipné, ale více smutné. Většina postav se raduje a juchá, jenže jak se začnou odkládat masky, všechno je jinak. Přetvářka ustoupí realitě a první konflikty na sebe nenechají dlouho čekat. A pak se objeví ten prokletý klíček. Asi jsem čekal větší bizarnost, nebo jinak, celou dobu jsem měl pocit, že se autoři chtějí více odvázat, ale cosi jim v tom brání. S ohňostrojem samozřejmě vypukne to pravé, jenže závěr filmu se nezadržitelně blíží. Snad v alternativní realitě... Potěšil mě retrosoundtrack - The Rolling Stones, L. Braniganová (Gloria), Donna Summerová (I Feel Love), Mötley Crüe, The Animlas... Jako celek dobré, konec výborný. Jen ty kecy ve více jak první polovině mě moc nebavily.... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama