Reklama

Reklama

Svižný akční film o duelu zloděje a policisty. Akcí tentokrát není myšleno monstrózní střílení do posledního zásobníku, ani nakopávání maxima hlav. Je to spíš o tom, kdo a jak koho doběhne (ne v atletickém slova smyslu). Podstatnou roli ve filmu hraje humor, zastoupený především postavou policistova nadřízeného důstojníka. (pekas)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Bezesporu jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Myslím, že většina lidí musí po shlédnutí zaznat, že je jedinečný. Děj je postaven na kompozici akce, humoru a přímo fikaných psychologických triků. Taková směsice se zajisté dá těžko udržet pohromadě, ale zde režisér dokázal nemožné a vyplodil dílo hodné úcty. Prostě bezva. 5/5 ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Mějte mě za divného, ale napřed jsem viděl dvojku Running Out Of Time až poté jedničku. A musím říct, že dvojka se mi líbila více. Tak jednička ano byla tu první, přináší zádumčivý hymnický ost alá Vangelis, hezké vizuální vychytávky, v hlavní roli výborný Andy Lau proti neméně dobrému Ching Wang Lauovi, ale není zde pro mě tolik památných momentů jako ve dvojce, není tu tolik dobře provedených soubojů a vtipných momentů, navíc vedlejší charaktery kromě nadřízeného inspektora tu prakticky nemají větší prostor, dvojka má v tomhle navrch. Nicméně byla to výborná zábava, byť jsem pár věcí odhadl předem, přesto budu hodný a za herecké výkony hlavního dua zaokrouhlím z třiapůl na čtyři. Zatím mohu s klidem říci, že Sparrow, Breaking News, ROT2 a zejména Mad Detective jsou ještě lepší. Jsem zvědav jak se mi budou líbit další kousky z Johnnieho dílny. ()

Reklama

system 

všechny recenze uživatele

Johnnyho novy film Breaking News, me prilis nenadchnul, tak jsem byl zvedavy jestli me prekvapy tentokrat (kazdy si zaslouzi druhou sanci ne?:-)). A vida, chlapec umi natocit i velice povedeny filmik. Tentokrat o muzich na ruznych stranach zakona, se skvelymi hereckymi vykony v cele s vybornym Andy Lauem, ktery se nebezpecne blizi k mojemu Top:-) ()

Strike 

všechny recenze uživatele

S lehkým humorem natočený thriller se skvělou atmosférou a několika nezapomenutelnými scénami. To je podepřeno skvělým hereckém duem Ching Wan Lau a famózní Andy Lau. Ač normálně to moc nemusím, tak si umím klidně představit americký re-make za nějakých 30 - 40 milionu v produkci Pittovy Plan B. Pitt zahraje policajta a třeba Hugh Jackman roli Andy Laua. A v poklidu vznikne feel-good klasika typu Dannyho parťáci. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Odlehčená hongkongská lupičská / krimi hra střídavě na kočku a na myš (s důrazem na slůvko hra, protože oba protagonisté - zloděj i policista - si ji nepokrytě užívají, téměř přátelsky a bez antipatií) musí bavit i diváka. Především ve své první polovině, kdy ještě není zcela jasný základní plán a vtipné momenty přečíslují ty zápletkové či osobní, v nichž to už přece jen trochu skřípe. 70% ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama