Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhodlaný Nikolas se při hledání svého táty dostane do kouzelné země, kde potká elfy i svůj osud. Domů se vrátí s darem naděje. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

A je to tady! Vánoční filmy...Huráááá! Ale tohle se nepovedlo. Když i děti poznají, že je něco špatně, tak je to špatné celé! Je to film typu: Děkujeme, vánoční náladička - parádička, ale příští rok a nikdy jindy naneshledanou. Filmu chybí dobrý příběh a podle dětí: Ta víla je nějaká divná. Mě osobně potěšila Mcgonagalová a Horácio Křiklan yep yep yep...A proto ta třetí *!! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Předposlední film s vánoční tématikou kterej jsem měl pro letošní rok nachystanej. Určitá podobnost a možná i inspirace finským snímkem Joulutarina(2007) je zřejmá. A pokud bych tyhle dva filmy měl srovnávat na u mě na plný čáře jasně vítězí Joulutarina. Na A Boy Called Christmas se sice taky dalo bez větších problémů v pohodě podívat ale na můj vkus to bylo zbytečně dlouhý. Na rovinu říkám, že tohle už asi víckrát vidět nepotřebuju. Určitě né v nejbližší době. Kdežto k Joulutarina si časem klidně rád zopáknu. A Boy Called Christmas to má u mě za 3hvězdy. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zpočátku sympatická rodinná vánoční oddechovka, po čase se z toho však stalo takové prapodivné fantasy, zimní atmosféra byla tatam, humor takřka žádný, příběh začal být strašně hloupý a nesmyslný, občas zbytečně moc emotivní, přidala se taktéž čím dál tím větší nezáživnost, no ve finále jsem byl rád, že už to konečně skončilo. Zkrátka klasický Netflix poslední doby, obyčejný neoriginální televizní film, který jsem víceméně protrpěl. 3/10. ()

grangerova 

všechny recenze uživatele

Milá vánoční pohádka se sympatickým hlavním hrdinou, excelentní Maggie Smith, roztomilou myší a moc pěkným vizuálem. Zajímalo by mě, jestli tady v Česku konečně pochopíme, že každá vánoční pohádka nemusí nutně obsahovat princezny, prince, čerty a draky a natočíme konečně něco svěžího, nového a aspoň z půlky tak dobrého, jako je Chlapec, kterému říkají Vánoce. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Opět potvrzuju, že mě u filmu ovlivnily různý faktory okolo... Zaprvé manželka. Zadruhé děti. Zatřetí rodinná idylka. Začtvrté blížící se čas Vánoc a rozsvícenej stromek u nás v obýváku. Zapáté jsem u toho srkal vřelý kafíčko a soukal do sebe konzervu salka (když nepiju alkohol, je to moje z mnoha dalších vášnivých neřestí). Zašesté jsem měl dovolenou a nikde jsem ráno nevstával. Kolem a kolem za tu celkovou pohodu tu čtvrtou stár přisolím. Jinak čistě průměrná pohádka.  70% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl na základě knihy „Kluk jménem Vánoce“ od britského spisovatele Matta Haiga. (Teres)
  • Natáčení filmu probíhalo v Laponsku, Finsku (Kilpisjärvi), Anglii (Londýn), Slovensku (Vysoké Tatry) a v České republice (Hrad Křivoklát, Středověký skanzen Řepora a Barrandov Studio). (GASTON73)

Reklama

Reklama