Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to dávným milostným dopisem – a vznikl z toho nový vztah. Co má budoucnost přichystaného pro Laru Jean a Petera? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Aljak 

všechny recenze uživatele

No neviem, už "jednotka" na mňa nespravila žiadny výrazný dojem a pôsobila na mňa skôr ako priemerná teenage rom-com, "dvojka" bola ešte slabšia, a "trojka" nijako extra nevybočila z tohto radu. Opäť ma bavil akurát tak vnútorný monológ Lary Jean ohľadom jej dilem, no ako celok mi to prišlo strašne afektované a prvoplánové. A na základe malého výletu si "zamilovať" New York (ktorý si Lara "užila" len tak z rýchlika) a vzdať sa svojej lásky a rodiny? To mi príde fakt nanajvýš absurdné. Dúfam, že "štvorka" o tom, aký je vzťah na diaľku neudržateľný, už nebude... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem to podle ohlasů čekala horší. Je to zase jak z cukrkandlu, všude jednorožci, pak malej mráček, a pak zase prděj duhu. Co se mi teda líbilo, tak to co prováděla Lana Condor alias Lara Jean s obličejem, když od ní po maturitním večírku odcházel Peter - tam jsem jí fakt věřila to: wtf, co se to tu teď odehrálo? Btw: Peterův otec mi celou dobu přišel jak čerstvě propuštěnej úchylák. ()

Reklama

Klara 

všechny recenze uživatele

Ale tak proč ne. Klišé samozřejmě bylo, jednička se mi stále líbila ze všech tří dílů nejvíce, ale trojka není vůbec špatná. Možná je to trochu i tím, že druhý díl byl tak špatný, že se mi poté už bude líbit všechno, co je jen o trochu lepší, přiznávám. Ale vlastně fajn, potěšil mě New York a byl to příjemný film na večer. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Horší jak dost vtipná a přiměřeně romantická jednička, ale taky výrazně lepší než šíleně nastavovaná a nudná dvojka. Nastavované je to teda i tentokrát, ale má to docela fajn zápletky a ústřední pár je stále natolik milý, že mi tentokrát ani ta sladkost zas až tolik nevadila. Snad jen ten soundtrack nemusel být až tak otravně popíkový, ale to je holt poplatné době a generaci. Generaci, která ohrnuje nos nad Oasis, jeez. (ye ye, I know, ‘ok boomer’) ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Pubertální, naivní a až příliš romantické. Nicméně, určitě u toho můžete vypnout a odpočinout si a nic neřešit. Na jednu stranu je to milé a příjemné. I když mi to s ohledem na maturák a předávání vysvědčení v roce 2021, kde jsou všichni spolu nepřijde vůbec, ale vůbec aktuální a neodráží to rok 2021, ve kterém se to odehrává, jelikož pochybuji, že by roušky měly chybět. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 15. července do 20. srpna 2019. Točilo se ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a v Soulu (Jižní Korea). (BMW12)
  • Ve scéně, kdy si jde malá Lara Jean (Momona Tamada) převzít ocenění, můžeme vidět autorku knižní předlohy (Jenny Han) v roli ředitelky školy. (Veeria)
  • Film sa mierne odlišuje od knižnej predlohy. Nespomína sa tu napr. Trinina (Sarayu Blue) rozlúčka so slobodou, prázdniny pri mori, atď. (barborasara)

Reklama

Reklama