Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to dávným milostným dopisem – a vznikl z toho nový vztah. Co má budoucnost přichystaného pro Laru Jean a Petera? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Třetí romantické "dobrodružství" Lary Jean a Petera mi přišlo kvalitativně srovnatelné s prvním i druhým dílem, a proto film hodnotím průměrnými, ale i tak solidními třemi hvězdičkami. Oceňuji, že obě hlavní postavy jednaly normálně a uvěřitelně, a že tam netropily vyhrocené scény, nýbrž se snažily se navzájem pochopit, hledat kompromisy a nenutit toho druhého k rozhodnutí dle vlastních potřeb. Trochu mi vadila scéna z večírku se sólo tanečky, zároveň mi linie o zamilované Kitty přišla vcelku zbytečná. Ve výsledku jde o nenáročnou a civilně zahranou jednohubku o lásce, rodinných vztazích a dospívání. ()

Klara 

všechny recenze uživatele

Ale tak proč ne. Klišé samozřejmě bylo, jednička se mi stále líbila ze všech tří dílů nejvíce, ale trojka není vůbec špatná. Možná je to trochu i tím, že druhý díl byl tak špatný, že se mi poté už bude líbit všechno, co je jen o trochu lepší, přiznávám. Ale vlastně fajn, potěšil mě New York a byl to příjemný film na večer. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

No neviem, už "jednotka" na mňa nespravila žiadny výrazný dojem a pôsobila na mňa skôr ako priemerná teenage rom-com, "dvojka" bola ešte slabšia, a "trojka" nijako extra nevybočila z tohto radu. Opäť ma bavil akurát tak vnútorný monológ Lary Jean ohľadom jej dilem, no ako celok mi to prišlo strašne afektované a prvoplánové. A na základe malého výletu si "zamilovať" New York (ktorý si Lara "užila" len tak z rýchlika) a vzdať sa svojej lásky a rodiny? To mi príde fakt nanajvýš absurdné. Dúfam, že "štvorka" o tom, aký je vzťah na diaľku neudržateľný, už nebude... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem to podle ohlasů čekala horší. Je to zase jak z cukrkandlu, všude jednorožci, pak malej mráček, a pak zase prděj duhu. Co se mi teda líbilo, tak to co prováděla Lana Condor alias Lara Jean s obličejem, když od ní po maturitním večírku odcházel Peter - tam jsem jí fakt věřila to: wtf, co se to tu teď odehrálo? Btw: Peterův otec mi celou dobu přišel jak čerstvě propuštěnej úchylák. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Kouzlo jedničky se poměrně přirozeně napodobit nepovedlo, avšak rozhodně se jedná o lepší film, než jakým byla dvojka. Celkově tak jde o příjemný závěr, sloužící jako rozloučení s našimi oblíbenými postavami. Chemie mezi nimi stále funguje na jedničku, stejně jako soundtrack. Příběh je sice klišoidní, ale aspoň nepůsobí tak moc zbytečně, jako tomu bylo právě u dvojky. Za mě tedy napravení chuti z minula a velice fajn feel good odreagování. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (3)

  • Film sa mierne odlišuje od knižnej predlohy. Nespomína sa tu napr. Trinina (Sarayu Blue) rozlúčka so slobodou, prázdniny pri mori, atď. (barborasara)
  • Natáčelo se od 15. července do 20. srpna 2019. Točilo se ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a v Soulu (Jižní Korea). (BMW12)
  • Ve scéně, kdy si jde malá Lara Jean (Momona Tamada) převzít ocenění, můžeme vidět autorku knižní předlohy (Jenny Han) v roli ředitelky školy. (Veeria)

Reklama

Reklama