Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Chlapcův sen stát se superhrdinou se splní, když najde pět kosmických kamenů moci. Ale zachránit svět je těžší, než se zdálo – a sám to rozhodně nezvládne. (Netflix)

Recenze uživatele honajz2 k tomuto seriálu (6)

Kosmokid a prsteny moci (2021) (S01E01) 

Námět mě od pohledu spíš odrazoval, ale McCracken je snad můj nejoblíbenější tvůrce animovaných seriálů vůbec a na tohle se s ním podílela i Lauren Faust, takže jsem se přemluvil k tomu, abych tomu šanci dal. Přece jenom, McCrackenovi superhrdinské téma není cizí - vždyť na něm má postavený svůj snad nejslavnější seriál, Powerpuff Girls (byť se mi teda z jeho tvorby líbí asi nejméně, ale i tak mi přijde celkem fajn). Po pilotu se ale trochu obávám, aby právě Kosmokid nepřebral štafetu toho nejslabšího, jelikož mě tolik nenadchl. Crackena v tom sice poznávám, ale čekal jsem něco víc absurdního, méně uřvaného a hlavně s výraznějšími a sympatičtějšími postavami. Nechci to ale moc hanit - půdu pro absurdní zápletky si to přichystalo docela solidně, teď je jen splnit... Tak uvidím. Slabé 3* ()

Kosmokid a galaktická holka (2021) (S01E02) 

Fakt za tím stojí McCracken? Vždyť z tohohle se dalo vytřískat mnohem víc, proboha... 2* ()

Kosmokid a jasnovidná kočka (2021) (S01E03) 

Ten seriál mi sedí pořád stejně, ale až teď mu musím připočítat body k dobru za jeden malinký a často se objevující odkaz na Wandera :-) A jinak to asi byla zatím nejlepší epizoda, která mi Wandera maličko připomněla i tím, jak byla vedená. Jen mi teda přijde, že 20 minut je na ty zápletky v tomhle podání zbytečně moc. Je poznat, že místy se vaří z vody, jen aby ta epizoda neskončila moc brzo. 3* ()

Kosmokid a místní hrdinové (2021) (S01E04) 

"Dokumentární" found footage epizoda? V animáku?? To je snad prvně, kdy jsem takový nápad viděl zpracovaný DOSLOVA po celou epizodu. Jen teda babo raď, jak tohle hodnotit. Má to pár lepších míst, občas je to zase pro změnu otravné nebo zbytečně vleklé, sedí mi tu jak co a jak kdy a to špatné asi převažuje, ale zase to není až tak špatné, abych to úplně odstřelil... A hlavně mi to pořád přijde moc všední a v zápletkách málo kreativní (byť různorodých potvor McCracken opět vymyslel spousty). Úplně nevím, jak dlouho s tímhle seriálem vydržím, upřímně řečeno mě stále moc nebaví a mezi postavami jsem si doposud nenašel žádnou oblíbenou, ale minimálně jeden nebo dva díly tomu ještě dám. Jen jsem prostě čekal víc, no... Btw třetí hvězdu nakonec dám. Nejen za další odkaz na Wandera (hlavně na epizodu, která měla asi 20 různých názvů), ale i za povedený fór s mimozemskou rasou, která se sama vyhubí kvůli válce pohlaví. To totiž mělo i překvapivý přesah :D Slabé 3* ()

Kosmokid a velká výhra (2021) (S01E05) 

Podobně jako minule - o třetí hvězdě u mě rozhodla jen určitá scéna, tady tentokrát ta závěrečná. Bylo by zajímavé sledovat, co by bylo, kdyby se po zjištění pravosti jeho sólo boje Kosmokid dal na temnou stranu... Slabé 3* ()

Kosmokid a totální průšvih (2021) (S01E06) 

Závěr epizody sice přijde s několika zajímavými zvraty, ale ne tak zajímavými na to, abych to sledoval dál. Tyhle superhrdinské věci prostě nejsou pro mě a McCrackena v tom vidím jen málokdy, je mi líto. Lepší 2* ()

Reklama

Reklama