Reklama

Reklama

El Santo bojuje proti Frankensteinově dceři

(festivalový název)
  • Mexiko Santo contra la hija de Frankestein (více)

Obsahy(1)

Mexický wrestler Santo je po třiceti letech oslnivé kariéry neustále při síle a navíc jako by vůbec nestárnul. To nedává spát doktorce Fredě Frankensteinové, která se pustí do zkoumání vzorku jeho krve. A skutečně se jí díky němu brzy podaří objevit zázračné omlazující sérum. Má to ale jeden háček – jeho účinek je dočasný, a tak je třeba neustále od Santa získávat novou krev. Maskovanému hrdinovi se ale příliš nechce být dobrovolnou krevní bankou. Paní doktorka tedy unese jeho snoubenku Normu, aby hrdinu vlákala do pasti. Do ní je totiž Santo zamilovaný až po uši. Ty sice nejsou pod jeho stříbrnou maskou za normálních okolností vidět, ale Santo v milostném oblouznění v tomto díle dokonce před svou milou jednou odhalí svou tvář. Podruhé mu pak masku násilím serve vilná doktorka Freda, načež je Santovou krásou očarována až k polibku. (Festival otrlého diváka)

(více)

Recenze (3)

Gendarme 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný mix žánrů, úplný crossover. El Santo se opět ubrání všem zakázaným chvatům a zamete se všemi kdo se mu postaví. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2017] Kameraman Raúl Martínez Solares si občas natočí pár filmů s Luisem Buñuelem a pak si dá pár béček s mexickým národním hrdinou. Proč ne, ale kde jinde se dá vidět tak zábavně naivní béčkovej film s tak kvalitním zpracováním? Ti velcí umělci, co se na filmu podíleli, ho naštěstí nijak nezkazili vysokým uměním, krásnými estetickými pohledy a tak. I když je fakt, že u filmu, kterej má poměry stran blízký čtverci se těžko komponuje něco úchvatnýho :-) Hlavně že tam jsou bitky s člověkem přeměněným v opici, s Frankensteinovým monsterem č. 2 a spousta bitek během záchrany Santovy velké lásky. ()

Reklama

Reklama

Reklama