Reklama

Reklama

Světovou nukleární pohromu přežije příliš málo lidí na to, aby člověku nehrozila úplná zkáza. Uchránit je třeba především ženy, aby uchovaly rod. To je úkol pro Sama Hella, muže železných svalů a smrtelně rychlého úsudku. Jak ale vyrvat kořist zákeřným mutantům, obývajícím Žabí zemi? (LARS, spol. s.r.o.)

Recenze (27)

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina patří v postapokalyptickém světě mezi poslední mužské samce, kteří jsou schopní rozsévat mužské sémě. Je to legenda mezi samci a má nedobrovolně rozmnožit americkou rasu. Je využit ženskou ligou pro obrodu lidstva a musí najít přeživší ženy. Každá žena ve filmu je modelka a každá mu kvůli jeho pověsti leze do kalhot. Problémem je, že mu ženská liga dala pás cudnosti s výbušninou. Proto je musí poslouchat a bojuje i proti zmutovaným žábám, které vede nelítostný žabotyran s logem Mercedesu na hrudi. Tenhle film nemá chybu, scénář dokonalý, herci nehrají, triky neexistují a natáčelo se to v jedné staré továrně. Hlavní hrdina hází se samurajským mečem jako s vrhacím nožem, krev je oranžová a na konci ho čeká největší boj. Musí oplodnit plné auto neznámých žen, které mají inteligenci malého slůněte. Přejme mu štěstí a výdrž, bude jí potřebovat. ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Po revoluci se u nás objevilo několik obskurních distribučních společností, které náš malý videotrh zaplavily ještě obskurnějšími lacinými béčky. Jednou z nich byla společnost, na jejíž jméno si už nevzpomenu a jejím žhavým koněm ŽABÍ TEROR. Na obalu muskulatorní jedinec se samopalem, k nohám se mu vinula na jistých partiích vyvinutá slečna a okolo stály rezolutně tvářící se žabáci se střelnými zbraněmi rozličného druhu. No řekněte, kdo by něčemu takovému odolal? A tak jsme si to tady s kolegou Cooperem půjčili a těšili se na blitkózní béčko. Bylo to ještě horší, než jsme si mysleli. Těžce ubohé a amaterské, ale ti herci ve špatných maskách měli něco do sebe. Vlastně nic, ale to si jenom tak morálně zdůvodňuji, proč jsem za takovou blitku dal 20 korun půjčovnýho a obětoval tomu hodinu a půl svého času. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Postapo trash road movie v ktorom hlavný hrdina cestuje s dvoma babenkami v ružovom aute a sem tam stretnú nejakú ďalšiu, ktorá po ňom vyštartuje. Ale všetky majú smolu a divák si tým pádom neužije ani žiadne erotické scény, lebo hneď na začiatku mu nasadia pás cudnosti. Takže sa len tak flákajú a nudne kecajú až kým sa v poslednej tretine nedostanú do nejakej starej putiky a opustenej továrni, ktoré majú predstavovať mesto plné žabích ľudí s ktorými sa trochu pobije a oslobodí ďalšie babenky s ktorými si to najskôr zase nerozdá, ale to už sa nedozvieme, lebo nás od tejto mizérie konečne vyslobodia záverečné titulky. Na trash to je málo WTF a vtipné. Alebo som bol proste príliš triezvy na tento typ filmu. Jednu hviezdičku dávam za netypickú krásku z Barbara Conana Sandahl Bergman. Roddy Piper ako totálny nadsamec mi bol znova absolútne nesympatický a behom tohto filmu som si aspoň uvedomil jak strašne sa podobá na Russella Crowea, ktorého tiež vôbec nemusím. 1/10. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jen bych doplnil Limu a dodal, že ona obskurní společnost se jmenovala LARS a dále vydala třeba KUKUŘIČNÉ DĚTI, SLIMÁKY nebo V PASTI. Za geniální žabí námět (i když zápletka s antihrdinou zachráněným z křesla a poslaným s implantovanou bombou proti jeho vůli na misi do nebezpečné zóny těžce vykrádá ÚTĚK Z N.Y.) a VHS cover, ucházející masky a množství atraktivních slečen dávám tu jednu hvězdu, ale jinak je post-katastrofický ŽABÍ TEROR katastrofa. Sice to není tak trapné jako tromárny, ale je to přibližně stejně nudné a neakční. Defacto je tu jen jedna větší akce a sice podprůměrná honička dvou futuristických vozítek na konci, jinak se tvůrci zaměřili na humor, ale nějak zapomněli být vtipní. Film se dočkal pokračování ŽABÍ MĚSTO II (1993), kde si Sama Hella zahrál Robert Z´dar, TOAD WARRIOR (1996) a MAX HELL COMES TO FROGTOWN (2002). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Obskurní zábavnej trash kterej jsem za mladých let neviděl, ale pobavil i v pozdějším věku i když možná, že dřív bych z toho byl nadšenej, takhle vidím jenom ultra blbou rádoby postapo zplácaninu na úrovni amatérských filmů, ale zase určitá nostalgie a lítost, že tohle už dneska neuvidíte níž v hodnocení nepustí.50% ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama