Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vévoda z Halsteadu umírá a jeho mladší syn dědí všechno: titul, sídlo i pozemky, a navrch pořádnou dávku problémů. (Netflix)

Recenze (11)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyzdvihujem velmi pekny farebny a cisty filter a luxusne scenerie v bohatych farbach. Taktiez herecke obsadenie a typicky britsku "nazehlenost". Zial, ocakaval som tak trosku Gangs of London v komedialnom have. Dostal som pozersky bullshit v pozlatku s prvkami machizmu a komedie, ktora fungovala len po povrchu a i to velmi zriedka. Nebyt poslednej minuty, neviem, co ine by mi uviazlo v pamati. Podpriemerny Ritchie-ho otvarak. A privilegovana uhladena kocka z "podsvetia" ako "prirodzena" spolocnicka zrazu bohateho spravnaka??? Vazne?..meh Sklamanie, dufam vsak, ze tie cervene farbicky s vysokym cislom sa prejavia v dalsich epizodach. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow. Pilot dosahuje kvalit filmových Gentlemanů, ať už režií, herci, zamotaností či vtipem. Úžasný tah na bránu už od rozjezdu. Jsem zvědavý, jestli tohle dokážou udržet po celou sérku. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Guy Ritchi mistr unikátní režie a ostrého dialogu se ukazuje zde v plné síle. Měl jsem z tohodle seriálu obavy, protože jsem se strachoval z dalšího sračkoidního seriálu, který jenom bude ždímat jméno dobrého filmu. Opak je pravdou a nová dějová linka je naprosto vynikající. Herci skvělí, vzajemné konverzace solidní. Hvězdné obsazení tomu dodává grády a díky Ritchieho dynamickému vedení tempo krásně odbíhá. Rozhodně něco co mám v úmyslu zkouknout celé. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama