Reklama

Reklama

Holky z vejšky

(seriál)
  • USA The Sex Lives of College Girls (více)
Trailer
USA, (2021–2022), 8 h 28 min (Minutáž: 22–52 min)

Hrají:

Pauline Chalamet, Amrit Kaur, Peggy Lu, Dylan Sprouse, Sarah José, Matt Malloy, Stephen Guarino, Nicole Sullivan, Midori Francis, Kim Matula, Rob Huebel (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Čtyři mladé kamarádky přijíždějí na prestižní Essex College v Nové Anglii. Dívky zmítané ve víru emocí a rozbouřených hormonů, které se vrhají vstříc svému novému, svobodnému životu na vysoké škole, jsou roztomilé i otravné zároveň. (HBO Max)

Recenze uživatele Anderton k tomuto seriálu (2)

Welcome to Essex (2021) (S01E01) 

Už prvá scéna dá na známosť, v akom duchu sa bude celý seriál niesť. Máme tu štyri spolubývajúce, ktoré chcú stále sexovať a niekam to dotiahnuť, takže jedna postava kvôli istým výhodám vyhoní po sebe na párty 6 študentov. Podobne "sympatické" sú aj ostatné členky ansámblu. Ale aby sme si k nim mohli vybudovať aký taký vzťah, tak sú tu aj mladíci, ktorí sa chovajú oveľa horšie. Čiže klasika, ak ste cieľová skupina (18-25), možno vám to sadne, u mňa ťažký miss. ()

Naked Party (2021) (S01E02) 

Pokračujeme v rovnakom duchu ako v pilote, takže k tomu snáď ani niet čo dodať. Snáď len toľko, že na Essexe to extrémne žije a za pár týždňov je tu toľko večierkov a dôjde k toľkým neuveriteľným situáciám, ktoré na vyške na Slovensku nezažijete ani za celé štúdium. A Naked party nikdy. ()

Reklama

Reklama