foto

David Wain

  • nar. 1.8.1969 (49 let)
    Shaker Heights, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 A Futile and Stupid Gesture
2014 They Came Together
2012 Tohle je ráj
2008 Velcí bratři
2007 Desatero
2001 Léto k nepřežití
1991 Aisle Six

TV seriály

2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Dance (E07)
Rain (E06)
další epizody (8)
2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Electro/City (E06)
další epizody (8)
2012 Nová holka (TV seriál)
Tajnosti (S01E19)
1993 State, The (TV seriál)

TV pořady

2005 Merry F#%$in' Christmas (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dog Days
Under the Eiffel Tower
2016 Švagr
2014 Žhavá láska III.
2013 She Said, She Said
2012 First Look: Ultimate Teaser Trailer
Sleepwalk with Me
Tohle je ráj
2008 Kytara
2007 Desatero
Puberty: The Movie
2006 Opilí slávou
2004 To Life!
Zprávař: Příběh Rona Burgundyho
2003 Third Date, The
2000 Rabín, kněz a krásná blondýna
Síla klamu

TV seriály

2018 Teachers (TV seriál)
Of Lice and Men (S03E03)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Nathaniel is Irrelevant (S03E13)
2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Dance (E07)
Rain (E06)
další epizody (6)
Bobovy burgery (TV seriál)
Mom, Lies and Videotapes (S07E20)
2016 Younger (TV seriál)
Into the Woods & Out of the Woods (S02E07)
Un-Jaded (S02E06)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Gene and Courtney Show (S06E07)
2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Electro/City (E06)
další epizody (6)
Zvrhlé panství (TV seriál)
Broad City (TV seriál)
Coat Check (S02E09)
2014 Married (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Work Hard or Die Trying, Girl (S05E01)
2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Unbearable Like-Likeness of Gene (S03E08)
Nová holka (TV seriál)
Tajnosti (S01E19)
2010 Backwash (TV seriál)
The Webventures of Justin & Alden (TV seriál)
2007 Superjail! (TV seriál)
Wainy Days (TV seriál)
2006 Vincentův svět (TV seriál)
Nejlepší trojka (S03E06)
2002 Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
1999 Random Play (TV seriál)
1993 State, The (TV seriál)

Dokumentární

2018 My Dead Dad's Porno Tapes - vyp.
2015 Hurricane of Fun: The Making of Wet Hot
2014 Misery Loves Comedy
2003 I Love the '70s (TV seriál)

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 They Came Together
2012 Tohle je ráj
2008 Velcí bratři
2007 Desatero
2002 Stella Shorts 1998-2002
2001 Léto k nepřežití
1991 Aisle Six

TV seriály

2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Rain (E06)
2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Day is Done (E08)
Electro/City (E06)
Lunch (E02)
další epizody (4)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Wainy Days (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
2000 Sheep in the Big City (TV seriál)
1999 Random Play (TV seriál)
Strangers with Candy (TV seriál)
1997 Apt. 2F (TV seriál)
1993 State, The (TV seriál)

Dokumentární

1991 Two Rooms: A Tribute to Elton John & Bernie Taupin (koncert)

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1992 You Wrote It, You Watch It (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Tohle je ráj
2007 Desatero

TV seriály

1993 State, The (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace