foto

Jamie Denbo

  • nar. 24.7.1973 (47 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Get a Job
2015 Táta je doma
Špión
2013 Drsňačky
2010 Love Shack
2009 Ronna & Beverly (TV film)
The Smallest Co%k in Porn
2008 Yes Man
2007 Wild Girls Gone
2005 Láska na inzerát
2004 Blackballed: The Bobby Dukes Story
2000 Ďábel přichází

TV seriály

2018 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Starostlivé ženy Ameriky (S02E03)
Swedish Dicks (TV seriál)
Dawn of the Dicks (S02E07)
2017 I'm Sorry (TV seriál)
Butt Bumpers (S01E08)
Léto k nepřežití: O deset let později (TV seriál)
Tigerclaw (E03)
Return of the Mac (TV seriál)
Wrecked (TV seriál)
Poison (S02E02)
Život beze slov (TV seriál)
H-E-R--HERO (S01E12)
Šílená bejvalka (TV seriál)
Who Is Josh's Soup Fairy? (S02E08)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
S*áči! (S05E03)
2016 Dobré místo (TV seriál)
Jason Mendoza (S01E04)
The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Retreat (S01E10)
Difficult People (TV seriál)
Italian Piñata (S02E03)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Pí***gate (S05E06)
Mike a Molly (TV seriál)
Polda versus polda (S06E01)
2015 Born Again Virgin (TV seriál)
Děda se závazky (TV seriál)
My Amal (E06)
Guys' Night (E03)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Chlupy a kozičky (S03E10)
2014 About a Boy (TV seriál)
About a Buble (S01E06)
Bad Judge (TV seriál)
Chasing Life (TV seriál)
The Family That Lies Together (S01E05)
Hotwives of Orlando, The (TV seriál)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Mulaney (TV seriál)
Mystery Girls (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Květináče (S02E08)
The Crazy Ones (TV seriál)
March Madness (E18)
Trophy Wife (TV seriál)
The Minutes (E19)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Vánoce (S01E11)
Just for Laughs: All-Access (TV seriál)
Kroll Show (TV seriál)
Sam & Cat (TV seriál)
Second Generation Wayans (TV seriál)
Super doktoři (TV seriál)
Wendell & Vinnie (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Correspondents' Lunch (S05E15)
Griffinovi (TV seriál)
Boopa-dee Bappa-dee (S12E05)
2012 Key and Peele (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
(Il)Legitimate (E04)
Epizody (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Poetic Injustice (S01E16)
Sweet Sixteen (S01E07)
The Chatterer (S01E03)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Grinches Be Crazy (S02E09)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Exkurze (S07E05)
Tráva (TV seriál)
Zavazadla (S07E01)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
2009 Brothers (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Kačeny a tygři (S05E11)
Sát a vyplivnout (S05E09)
Charakteristický klakson (S05E08)
další epizody (5)
Larry, kroť se (TV seriál)
Denise Handicapped (S07E05)
2008 Atom TV (TV seriál)
Childrens' Hospital (TV seriál)
The Life & Times of Tim (TV seriál)
Theo Strikes Back / Amy Gets Wasted (S01E10)
Mugger / Cin City (S01E09)
Insurmountable High Score / Tim vs. the Baby (S01E08)
Odložené případy (TV seriál)
Pavouci (S05E13)
2006 Happy Hour (TV seriál)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
Rock Me, Baby (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Obludárium (S02E03)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 American Princess (TV seriál)
Pilot (E01)

Host

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky