Reklama

Reklama

Ztracené město

  • USA The Lost City (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Spisovatelka Loretta Sageová (Sandra Bullock) píše úspěšné romány, které se odehrávají na těch nejexotičtějších místech. Že prakticky nevystrčí paty ze svého bytu, je vedlejší. Dalším paradoxem je fakt, že jejího dvorního hrdinu, okouzlujícího dobrodruha Dashe, ztělesňuje na obálkách jejích knížek velmi nepraktický ňouma Alan (Channing Tatum). Je sice sexy, ale k ničemu, a to ho dost trápí. Rád by udělal něco hrdinského. Dostane příležitost, když lehce šílený miliardář (Daniel Radcliffe) spisovatelku unese přímo před jeho očima. Tenhle člověk si totiž vzal do hlavy, že Loretta ve své poslední knize detailně popsala cestu k mýtickému Ztracenému městu, v němž se ukrývá poklad nedozírné hodnoty. Než se Loretta naděje, sedí v letadle, které ji převáží na exotický ostrov kdesi v Atlantiku. „Kluk z obálky“ Alan se rozhodne svou autorku zachránit, ale vědom si svých limitů, přibere na cestu osobního trenéra, opravdového dobrodruha (Brad Pitt). Společnými silami se jim sice podaří vyprostit Lorettu ze spárů únosců, ale tím jejich dobrodružství uprostřed tropické džungle zdaleka nekončí. Naopak, právě začalo. A bude stokrát šílenější než ta, o kterých se Loretta rozepisuje na stránkách svých bestsellerů. (CinemArt)

(více)

Diskuze

visa416

visa416 (hodnocení, recenze)

Ten film nezachrání herecké hvězdy ani nahý zadek Channinga Tatuma.

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

do kina bych na to asi nesel .. ale jako oddychovka  k obedu  proc ne ...kazdopadne daleko lepsi jak uncharted

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Nízkorozpočtová jednohubka. Celkem nuda a kopírka. Jediný světlý okamžik je Brad Pitt.

Uživatel wwwFINKcz smazal svůj příspěvek.

rawu

rawu (hodnocení, recenze)

The Rock se musí smát při své historii tohoto stylu filmů bude to, ale slušná hovadina CGI blbina na vyhození 200 korun z okna kina..

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

Do kina na tohle nepůjdu určitě. Sandra je sice pořád tak nějak fešanda (a je mi jedno jestli má nebo nemá kilo mejkapu) ale tyhle "komedie" jdou už nějakou dobu mimo mě. Za posledních pár let nepamatuju komedii která by byla opravdu zábavná a dobrodružná a měla něco víc než jenom známé tvářičky a nic jiného.

Napřed mě to zaujalo kvůli Pittovi, ale po shlédnutí traileru mi je jasné že tam bude na 5 minut a už z traileru je jasné že to nebude žádný velký herecký koncert plný zábavy.

Takže počkám na všivácký roztřesený kinorip s tureckým dabingem a góógl translátorovýma titulkama které sami o sobě možná vykouzlí úsměv kdy se bude automat snažit překládat různé narážky :)

na příspěvěk reagoval ELLEguniZed

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

Lost City of D(icks) má být akčně romantická komedie (co je toto za mix žánrů...), ve které snad už 60 letá bába Bullock bude křepčit v džungli s o skoro 20 let mladším Tatumem, otázkou je, co za roli tam bude mít dědek Pitt, každopádně fotky z natáčení jsou celkem cringe... prorokuji tomu max 60%, zapamatujte si má slova z 22.9.2021

Související novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (více)

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Daniel Radcliffe bude Weird Al Yankovic

Daniel Radcliffe bude Weird Al Yankovic

20.01.2022

Zatímco by se herec Daniel Radcliffe měl brzy v našich kinech ukázat díky hvězdně obsazené akční komedii Ztracené město se Sandrou Bullock, Channingem Tatumem a Bradem Pittem v hlavních rolích,… (více)

Reklama

Reklama