Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tanya si najme Grega, aby jí pomohl prožít dokonalý den na Sicílii. Harper zpochybňuje tvrzení Camerona a Daphne o jejich manželství. (HBO Max)

Recenze (11)

Katie88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Citace obsahu:"Tanya si najme Grega..." ?? Já myslela, že Greg je její manžel a rozhodně si ho na tu práci "nenajala", spíš ho zaúkolovala :-D Trošku špatnej překlad slovíčka "enlist", ale koukám že to není chyba csfd, ale překladatelů HBO. Nicméně, druhý díl druhé série a ještě úplně nejsem přesvědčená o tom, že se mi to bude líbit víc než 1. série. Někteří z hostů mě doslova fascinují, jiní docela nudí. "Guess who I am? - Peppa Pig? - I am Monica Vitti!" to mě každopádně hodně pobavilo :-D ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viac-menej cela epizoda je o predvadzani sa kamaratiek z najstarsieho remesla, co nie je moja "salka kavy". Pobavilo naopak opatrne zblizovanie slusneho synka a vystresovanej asistentky. Konecne vsak az samotny zaver ukazal trosku potencialu, ako sa z nasich navstevnikov moze "vyklut nejaka ta mrtvolka". :) Aubrey je zatial stale ztandardne "divna" a uz i otravna. ()

Reklama

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál funguje vďaka tomu, že všetky postavy sú trochu nesympatické, ale zároveň sú všetky svojím spôsobom sympatické. V 2. epizóde došlo k úžasnému vývoju postáv Aubrey Plaza je zatiaľ rozhodne mojou najobľúbenejšou postavou. A teraz naozaj nenávidím jej manžela. Je to totálny blbec a mám pocit, že by ho mohla podviesť, ale na tomto seriáli je zábavné to, že nikdy neviete, akým smerom sa bude uberať. Syn a asistentka mali tiež dobrú chémiu. Bude zaujímavé sledovať, akým smerom sa ich príbeh bude uberať. Stále nie som pevne rozhodnutý, čo si myslím o ostatných postavách. Ale ako som povedal, myslím, že vďaka tomu tento seriál funguje, pretože nikdy celkom neviete, čo si o týchto postavách myslieť. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Italian Dream pre Američanov. Jazda na vespe a hneď sa cítia ako v bondovke :-). Albie a Portia sú takí zlatí, všetci ostatní by mohli ísť do súťaže o najotravnejšiu postavu. Taký je The White Lotus. Otázka je kto je tu najväčšia mrcha? Season 2 viac profituje z prostredia, dusná atmosféra sa buduje tentokrát pomalšie a po scénaristickej stránke to zatiaľ vyzerá slabšie, no uvidíme. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda kterou jsem si po estetické stránce neskutečně užil - ta Sicílie je prostě nádherná, bohužel po té dějové to byla snad ta nejslabší. Může za to fakt, že si tvůrci staví cestičku do chvíle, kdy všechny postavy dojdou do bodu, kdy vybuchnou, a pak se budou dít věci. Už teď se na tu chvíli těším a věřím, že se posadíme na zadek. 2. díl tedy nezklamal, strašně hezky se na něj dívá, ale to je prostě málo. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama